עוגת פירות יער קיץ
פאי פירות יער קיץ יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 330 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם חלמון ביצה, קרום עוגה מושלם, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ברי ברי עוגת קיץ, עוגת פירות יער קיץ, ו עוגת פירות יער קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
קמח קל לוח מאפה, דלפק שיש או דלפק מטבח. מחלקים את המאפה לשניים. לטפוח כל חתיכת מאפה לתוך עגול שטוח. קמח קלות מערוך.
רול מאפה בכיוון אחד בלבד, הפיכת מאפה ללא הרף כדי למנוע ממנו דבק על פני השטח.באמצעות צלחת עוגה כמדריך, למדוד מאפה מגולגל החוצה, זה צריך להיות מעט גדול יותר מאשר צלחת העוגה 1/8 אינץ ' עבה. מקפלים מעגל מאפה מגולגל לשניים, כך שתוכל להרים אותו בקלות רבה יותר. להתפתח, בעדינות להתאים את המאפה לתוך צלחת העוגה, ומאפשר מאפה לתלות באופן שווה על הקצה. אל תגזום את המאפה עדיין.מערבבים יחד פירות יער, סוכר, קורנפלור, מיץ לימון, וקורט של מלח. מלא פגז עוגה עם מילוי ברי.ואז לגלגל את הקרום השני באותו אופן כמו לתחתית. באמצעות סכין חדה, מחודדת או חותך קטן בצורת דקורטיבי לחתוך פתחים קטנים דפוס דקורטיבי. מקפלים מעגל לשניים ומניחים מאפה מקופל על חצי מהעוגה. להתפתח, הקשה למעלה ולמטה מאפה יחד. קצצו קצוות עם מספריים, והשאירו בליטה חצי אינץ'. קפל מאפה תחתון מעל הראש ולחץ בחוזקה כדי לאטום. קצה Crimp, באמצעות אצבעות או את הקוצים של מזלג.
מקציפים יחד חלמונים ושמנת. לקשט צמרות של פשטידות עם גזרים, צחצוח תחתית עם ביצה לשטוף כדי לעזור להם לדבוק. מקררים את העוגה במשך 1 שעה.מחממים תנור ל 375 מעלות.
מברשת צמרות של פשטידות עם ביצה לשטוף, ומפזרים סוכר turbinado.
העברה לתבנית אפייה מרופדת בקלף.
אופים עד מיצים מבעבעים וחולצות הם חום זהוב, על 1 שעה 20 דקות (אוהל עם לסכל אם הקרום הוא מקבל כהה מדי).
בואו מגניב לפחות 1 שעה.העוגה המקוררת יכולה להישמר למשך הלילה, מכוסה בטמפרטורת החדר. אין להכניס למקרר