עוגת פירות ללא גלוטן מערבולת קפה
עוגת פירות ללא גלוטן מערבולת קפה עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 155 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו וניל, חלב, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת קפה ללא גלוטן-תות או מערבולת קינמון, עוגת פירות מערבולת קפה, ו ללא חלב, ללא ביצה, ללא גלוטן קפה עוגה עם ציפוי Streusel (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 191°.גריז 1 (15x10x1 אינץ') מחבת או 2 (9 אינץ') מחבתות מרובעות עם קיצור או ספריי בישול.
בקערה גדולה, מערבבים את כל מרכיבי עוגת הקפה למעט מילוי עוגה עד מעורבב; לנצח במרץ 30 שניות.
מורחים 2/3 של הבלילה (כ 2 1/2 כוסות) במחבת 15x10 אינץ ' או 1/3 של הבלילה (כ 1/4 כוסות) בכל מחבת מרובע.
מורחים עוגה מילוי על הבלילה (מילוי לא יכול לכסות את הבלילה לחלוטין). זרוק את הבלילה שנותרה על ידי כף חופנים על מילוי עוגה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב מרכיבים זיגוג עד חלקה.
טפטוף זיגוג על עוגת קפה חמה.