עוגת פירות משובצת פולנטה
והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו צנוברים, שמן זית, צימוקים זהובים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו עוגת קפה משובצת פירות, קבב פירות ועוגת פירות, ו עוגת פירות קיץ עם מסקרפונה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 375°f. גריז מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם חמאה 1 כף ומפזרים פירורי לחם, הקשה ורועד מחבת להפיץ פירורים באופן שווה.
מביאים מים לרתיחה בסיר כבד תחתית גדול מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני ולהוסיף פולנטה בזרם איטי, יציב, ערבוב כל הזמן עם כף עץ. מוסיפים מלח ושמן זית וממשיכים לערבב עד שפולנטה מתעבה והמים נספגים במלואם, כ-30 עד 60 שניות.
מוסיפים סוכר, צנוברים, צימוקים, תאנים, הנותרים 2 כפות חמאה, ביצה מוכה, זרעי שומר ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת מוכן, החלקה למעלה עם מרית גומי.
אופים עד tester עוגה יוצא נקי, 45 עד 60 דקות.
העברה למתלה קירור וקריר במחבת 10 דקות. הפוך עוגה על צלחת, ולאחר מכן הפוך על מתלה קירור כך בצד domed פונה כלפי מעלה. מגניב לחלוטין על המדף, 1 עד 2 שעות, לפני ההגשה.