קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות4
מגזין

עוגת פירות משמש

עוגת פירות משמש
עוגת פירות משמש היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. . אם יש לכם אננס מסוכר, דובדבנים מסוכרים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו עוגת פירות משמש, עוגת פירות משמש ושקד, ו עוגת פירות עם ציפוי משמש חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). גריז שני מחבתות צינור 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בסיר מעל חום בינוני לבשל משמשים במים עד שהם רגשני. לחץ אותם דרך מסננת ולתת להם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
להפריד את הביצים. מקציפים את החלמונים עד בצבע לימון. ואז להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות נוצרות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
שמנת החמאה או מרגרינה וסוכר יחד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
5
מוסיפים את החלמונים המוכים ואת משמשים, ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
גבינת טאלג'יו, קצוצהגבינת טאלג'יו, קצוצה
6
מערבבים את הצימוקים, דובדבנים מסוכרים, אננס מסוכר, ומערבבים פירות יבשים בקערה מצופה בכוס אחת של הקמח.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים מסוכריםדובדבנים מסוכרים
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מערבבים את הקמח הנותר, סודה לשתייה ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין לתערובת המוקצפת עם מיץ משמש. תערובת זו הבלילה לתוך פירות מעורבים.
מרכיבים שתצטרך
נקטר משמשנקטר משמש
חבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואיםחבילות כל אחת) פירות מעורבים לא ממותקים קפואים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
9
מוסיפים את אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך ומקפלים בחלבון ביצה מוכה. להפוך את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות פקאןחתיכות פקאן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
10
אופים ב 275 מעלות F (135 מעלות C) במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מקשטים עוגות עם אננס מסוכר ודובדבנים. בערך 24 מנות.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד