עוגת פירות משמש
עוגת פירות משמש היא צמחוני ומספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 491 קלוריות. . אם יש לכם אננס מסוכר, דובדבנים מסוכרים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. נסו עוגת פירות משמש, עוגת פירות משמש ושקד, ו עוגת פירות עם ציפוי משמש חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 275 מעלות F (135 מעלות C). גריז שני מחבתות צינור 9 אינץ'.
בסיר מעל חום בינוני לבשל משמשים במים עד שהם רגשני. לחץ אותם דרך מסננת ולתת להם להתקרר.
להפריד את הביצים. מקציפים את החלמונים עד בצבע לימון. ואז להכות את החלבונים ביצה עד פסגות נוקשות נוצרות. תניח בצד.
שמנת החמאה או מרגרינה וסוכר יחד.
מוסיפים את החלמונים המוכים ואת משמשים, ומערבבים היטב.
מערבבים את הצימוקים, דובדבנים מסוכרים, אננס מסוכר, ומערבבים פירות יבשים בקערה מצופה בכוס אחת של הקמח.
מערבבים את הקמח הנותר, סודה לשתייה ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין לתערובת המוקצפת עם מיץ משמש. תערובת זו הבלילה לתוך פירות מעורבים.
מוסיפים את אגוזי פקאן קצוצים או אגוזי מלך ומקפלים בחלבון ביצה מוכה. להפוך את הבלילה לתוך המחבתות מוכנות.
אופים ב 275 מעלות F (135 מעלות C) במשך 2 שעות.
מקשטים עוגות עם אננס מסוכר ודובדבנים. בערך 24 מנות.