עוגת פירות שיפון
צריכים קינוח צמחוני לקטו אובו ? עוגת פירות שיפון יכולה להיות מתכון מעולה לנסות. תמורת 69 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 286 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . גשו לסופר וקנו תמצית וניל, קמח, שמן קנולן ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה לא כל כך מעולה. נסו עוגת פירות לבנה: עוגת פירות בהירה של ננה ג'פסון , פרוקטקה (עוגת פירות שוודית .... לא כמו עוגת פירות אמריקאית) ופרוקטקאקה (עוגת פירות שוודית .... לא עוגת פירות אמריקאית) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מערבבים 2 כוסות קמח, סוכר, אבקת אפייה, מלח וקינמון. בקערה אחרת טורפים את החלמונים, המים, השמן, קליפת הלימון והוניל; מוסיפים לחומרים היבשים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
בקערה אחרת מקציפים חלבונים וקרם טרטר עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים לבלילה. לזרוק דובדבנים, אגוזי פקאן ופירות מסוכרים עם הקמח שנותר; מקפלים לבלילה.
יוצקים לתוך 10 אינץ' לא משומן. מחבת צינור.
אופים בחום של 325 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהחלק העליון קופץ בחזרה כאשר נוגעים בו קלות. הופכים מיד את המחבת; להתקרר לחלוטין. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר.
מוציאים את העוגה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה.
לקצפת, בקערה קטנה מקציפים את השמנת, הסוכר, הווניל והקינמון עד שנוצרות פסגות רכות.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות מצוינות לעוגת פירות. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "