קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות48
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

עוגת פירות תמר פקאן

עוגת פירות תמר פקאן
עוגת פירות תמרים פקאן יכולה להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא חלב ולקטו אובו שחיפשתם. מתאים ל-48 מנות. קינוח זה מכיל 166 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -6 גרם שומן למנה. תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג המולד . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר, דובדבנים מסוכרים, מלח וביצים. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 27% . הציון הזה גרוע למדי. נסו מאפינס דובדבנים, תמרים ואגוזים , עוגת שוקולד-תמרים עם זיגוג טופי דביק שוקולד , וסירי קרם תמרים וג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים ומרפדים שלוש 8-in. x 4 אינץ'. תבניות כיכר עם נייר שעווה; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מערבבים תמרים, אגוזים ודובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
קילו חצאי פקאןקילו חצאי פקאן
תאריכיםתאריכים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח; מערבבים לתוך תערובת הפירות עד לציפוי היטב. בקערה טורפים ביצים ווניל עד לקבלת קצף. מקפלים לתערובת הפירות ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים לתבניות מוכנות.
4
אופים ב-300 מעלות למשך שעה או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר נייר שעווה. מצננים לחלוטין לפני החיתוך. עוטפים ומאחסנים במקום קריר ויבש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו