עוגת פקאן
פאי פקאן הוא אולי הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
הפוך את הבצק ביד: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, הסוכר והמלח. באמצעות האצבעות שלך, לעבוד את החמאה לתוך החומרים היבשים עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה. (אם תערובת הקמח / חמאה מתחמם, לקרר אותו במשך 10 דקות לפני שתמשיך.)
מוסיפים את הביצה ומערבבים את הבצק יחד עם מזלג או ביד בקערה. אם הבצק יבש, מפזרים עד כף יותר מים קרים על התערובת.
לחלופין, לעשות את הבצק במעבד מזון. עם המכונה מצויד להב מתכת, דופק את הקמח, סוכר, ומלח עד בשילוב.
מוסיפים את החמאה ואת הדופק עד שהוא דומה קמח תירס צהוב מעורבב עם חתיכות שעועית בגודל של חמאה, על 10 פעמים.
מוסיפים את הביצה ואת הדופק 1 עד 2 פעמים; לא נותנים את הבצק טופס לתוך כדור במכונה. (אם הבצק יבש מאוד להוסיף עד כף יותר מים קרים.)
הסר את הקערה מהמכונה, להסיר את הלהב, ולהביא את הבצק יחד ביד.
צור את הבצק לדיסק, לעטוף בניילון נצמד, לקרר עד מקורר היטב, לפחות 1 שעה.
על משטח מקומח קלות, מגלגלים את הבצק עם מערוך לעיגול 12 אינץ 'בעובי של 1/8 אינץ'.
להעביר את הבצק למחבת פאי 9 אינץ ' לקצץ את הקצוות, משאיר על סנטימטר נוסף תלוי מעבר לקצה. טאק הבצק התלוי מתחת עצמו כדי ליצור קצה עבה כי הוא אפילו עם השפה. חליל הקצה כנדרש. להקפיא את קליפת העוגה במשך 30 דקות.
הגדר מתלים נפרדים במרכז והשלישי התחתון של התנור מחממים ל 400 מעלות F. שים חתיכת נייר קלף או לסכל על קליפת העוגה ולמלא עם שעועית יבשה או משקולות עוגה.
אופים על תבנית אפייה על המדף המרכזי עד שהבצק מוגדר, כ -20 דקות.
הסר מהתנור והרם את צידי נייר הקלף כדי להסיר את השעועית. המשיכו לאפות עד שקליפת העוגה תהיה בצבע חום זהוב קלות, כ-10 דקות נוספות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
בעוד הקרום הוא אפייה להפוך את המילוי: בסיר בינוני, לשלב את החמאה, סוכר חום, סירופ תירס, ומלח. מביאים לרתיחה על חום בינוני, וערבוב כל הזמן, ממשיכים לרתוח במשך 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים את האגוזים, ויסקי, ואת הוניל. הגדר את התערובת בצד כדי להתקרר מעט, על 5 דקות. (אם הקרום התקרר, להחזיר אותו לתנור במשך 5 דקות כדי להתחמם דרך.)
לטאטא את הביצים מכות לתוך המילוי עד חלקה.
שים את קליפת העוגה על מחבת סדין ושופכים את המילוי לתוך הקרום החם.
אופים על מתלה התנור התחתון עד הקצוות נקבעים אבל המרכז הוא עדיין רופף מעט, על 40 עד 45 דקות. (אם הקצוות לקבל כהה מאוד, לכסות אותם בנייר אלומיניום חצי דרך במהלך האפייה. מגניב על מתלה.
מגישים מעט חם או טמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות להירגע ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
![תירגע, ריזלינג.]()
תירגע, ריזלינג.
מכרמים של אזור היין מוסל, הענבים הריזלינג האלה מבשילים באדמה צפחה ומינרלית ונקטפים על בסיס הטעם והבשלות האופטימליים שלהם. קר מותסס במכלי נירוסטה, יין זה מביא חומציות טבעית, מתן איזון מושלם כי הוא פריך מרענן ומשאיר את הפה להשקות יותר.תירגע ריזלינג הוא מותסס מעט יבש עם זר פירותי נפלא וטעמים אינטנסיביים של תפוחים ואפרסקים עם רק רמז של הדר.תירגע ריזלינג הוא טעים בכוחות עצמו! אבל זה זוגות בצורה מושלמת עם מגוון רחב של מזונות, מאכלי ים ועוף בגריל למנות אסייתיות מתובלות וסלטים טריים.