עוגת פקאן מיושנת
מתכון עוגת פקאן מיושנת מוכנה בערך 5 שעות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. יש קינוח זה 656 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 38 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח, גלידת vanillan, חצאי פקאן, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. נסו עוגת אפרסק מיושנת, עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, ו עוגת פקאן מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם תבנית אפייה על המדף האמצעי.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות עם פינים מתגלגלים מקורנים קלות לסיבוב 12 אינץ 'ולהתאים לצלחת עוגה 9 אינץ'. קצה לקצץ, עוזב 1/2 אינץ ' אוברנג. מקפלים overhang תחת לחץ קלות נגד השפה של צלחת עוגה, ואז crimp דקורטיבי. דקירות קלות בכל מקום עם מזלג. צמרמורת עד המשרד, לפחות 30 דקות (או להקפיא 10 דקות).
בינתיים, להמס חמאה בסיר כבד קטן על חום בינוני.
מוסיפים סוכר חום, מקציפים עד חלקה.
הסר מן החום להקציף סירופ תירס, וניל, גרידה, ומלח. מקציפים קלות ביצים בקערה בינונית, ואז מקציפים בתערובת סירופ תירס.
שים פקאן בקליפה פאי ושופכים תערובת סירופ תירס באופן שווה עליהם.
אופים על תבנית אפייה חמה עד למילוי מוגדר, 50 דקות עד 1 שעה. מגניב לגמרי.
העוגה יכולה להיות אפויה 1 יום קדימה ומקוררת. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה