עוגת פרג לחה טעימה
עוגת פרג לחה טעימה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, גרידת לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), שוקולד טעים ולח ועוגת קפה, ו לחמניית דבש טעים ולח עוגת קינמון פלופ.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מערבבים יחד את הקמח, מלח, גרידת לימון ופרג באמצעות מקציף חוט. בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה ו 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר. הכה בביצים אחד בכל פעם. ואז מערבבים את החומרים יבשים.
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים במשך 60 עד 75 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
כדי להפוך את הסירופ, לשלב 3/4 כוס סוכר עם מיץ לימון בסיר קטן, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר. כאשר העוגה נעשית, מניחים את המחבת על מתלה תיל עם גיליון עוגיות מתחת. דקור את החלק העליון של העוגה כמה פעמים עם קיסם או מזלג.
מברישים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ, ומאפשרים להרבה ממנו לרוץ במורד הצדדים ולספוג לתוך העוגה.
אפשר לעוגה להתקרר מעט לפני הסרת מן המחבת אל מתלה החוט כדי להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחלוטין, לעטוף את העוגה אם לסכל או לעטוף פלסטיק כבד ולתת לו לשבת 1 יום לפני ההגשה.