קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פרג לחה טעימה

עוגת פרג לחה טעימה
עוגת פרג לחה טעימה עשויה להיות רק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 723 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, גרידת לימון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה די גרוע. מתכונים דומים: Chewy שקדים פרג זרעי גרנולה ברים (פרג לימון וריאציה זרע מדי), שוקולד טעים ולח ועוגת קפה, ו לחמניית דבש טעים ולח עוגת קינמון פלופ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת כיכר 9x5 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2
מערבבים יחד את הקמח, מלח, גרידת לימון ופרג באמצעות מקציף חוט. בקערה בינונית, שמנת יחד את החמאה ו 1 כוס בתוספת 2 כפות סוכר. הכה בביצים אחד בכל פעם. ואז מערבבים את החומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים לתוך מחבת כיכר מוכן.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
4
אופים במשך 60 עד 75 דקות בתנור שחומם מראש, עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
5
כדי להפוך את הסירופ, לשלב 3/4 כוס סוכר עם מיץ לימון בסיר קטן, להביא לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מהחום ולהניח בצד להתקרר. כאשר העוגה נעשית, מניחים את המחבת על מתלה תיל עם גיליון עוגיות מתחת. דקור את החלק העליון של העוגה כמה פעמים עם קיסם או מזלג.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מברישים את החלק העליון של העוגה עם הסירופ, ומאפשרים להרבה ממנו לרוץ במורד הצדדים ולספוג לתוך העוגה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
אפשר לעוגה להתקרר מעט לפני הסרת מן המחבת אל מתלה החוט כדי להתקרר לחלוטין. כאשר מקורר לחלוטין, לעטוף את העוגה אם לסכל או לעטוף פלסטיק כבד ולתת לו לשבת 1 יום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות