קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 35 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת פרג שוקולד

עוגת פרג שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת פרג שוקולד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ופרג עם רוטב שוקולד, עוגת שוקולד לבן, לימון ופרג, ו עוגת פרג לימון חמה עם מרכז גנאש שוקולד.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ומקמחים תבנית עוגת אוכל או מלאך.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)2 (1 אונקיה) אריזות ללא שומן וללא סוכר תערובת פודינג וניל (כגון Jell-O®)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
יוצקים את הפרג לתוך החמאה בקערה קטנה. מניחים בצד להשרות למשך 15 דקות. בינתיים מקציפים את החלבונים לפסגות בינוניות; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
קרם יחד את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שהם תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים חלמונים בזה אחר זה, ומשתלבים היטב בין התוספות. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה לתערובת הביצים; מקפלים בעדינות לערבוב. מערבבים פנימה את הפרג, החלב ותמצית הווניל. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופות עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מפזרים פנימה את השוקולד צ ' יפס וסוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
סוכר קינמוןסוכר קינמון
7
יוצקים את הבלילה שנותרה מעל, ומפזרים סוכר קינמון נוסף. בעזרת סכין מערבבים קלות את השוקולד צ ' יפס וסוכר הקינמון כך שהם מפוזרים בכל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שוקולד צ'יפס רכותעוגיות שוקולד צ'יפס רכות
סוכר קינמוןסוכר קינמון
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי