עוגת פרג שוקולד
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת פרג שוקולד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 33 גרם שומן, ובסך הכל של 578 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חלבונים, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת תפוזים ופרג עם רוטב שוקולד, עוגת שוקולד לבן, לימון ופרג, ו עוגת פרג לימון חמה עם מרכז גנאש שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ומקמחים תבנית עוגת אוכל או מלאך.
יוצקים את הפרג לתוך החמאה בקערה קטנה. מניחים בצד להשרות למשך 15 דקות. בינתיים מקציפים את החלבונים לפסגות בינוניות; מניחים בצד.
קרם יחד את החמאה והסוכר בקערה גדולה עד שהם תפוחים.
מוסיפים חלמונים בזה אחר זה, ומשתלבים היטב בין התוספות. מנפים את הקמח, הסודה לשתייה ואבקת האפייה לתערובת הביצים; מקפלים בעדינות לערבוב. מערבבים פנימה את הפרג, החלב ותמצית הווניל. מקפלים בעדינות את החלבונים הטרופות עד להטמעה.
יוצקים מחצית מהבלילה לתבנית המוכנה.
מפזרים פנימה את השוקולד צ ' יפס וסוכר הקינמון.
יוצקים את הבלילה שנותרה מעל, ומפזרים סוכר קינמון נוסף. בעזרת סכין מערבבים קלות את השוקולד צ ' יפס וסוכר הקינמון כך שהם מפוזרים בכל העוגה.
אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוכנס לתוך המרכז יוצא נקי, על 1 שעה. אפשר לעוגה להתקרר לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית.