תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת פרג תפוז. מתכון זה מספק 14 מנות. עם 242 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, מיץ תפוזים להתרכז, תערובת עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוגת פרג תפוז, עוגת פרג תפוז, ו עוגת פרג תפוז מלאה.
הוראות
1
בקערה גדולה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים; לנצח על נמוך במשך 30 שניות. הכה על בינוני במשך 2 דקות. מעיל 10-in. מחבת צינור מחורצת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מערבבים את הסוכר והקינמון; מפזרים באופן שווה במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
יוצקים את הבלילה למחבת.
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
אופים ב 350° במשך 40-45 דקות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה