עוגת צ'ילי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל פאי צ'ילי. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 654 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לכם שעועית, תערובת לחם תירס, נקניק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. נסו עוגת דובדבנים, עוגת חמאה, ו עוגת פודינג שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חימום עד 400 F.In מחבת גדולה, מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק, מתפורר אותו עם כפית, עד שאין שמץ של שרידי ורוד, על 7 דקות.
מוסיפים את אבקת הצ ' ילי ומבשלים 1 דקה. כפית ולזרוק כל שומן.
מוסיפים את השעועית, העגבניות והסלסה ומבשלים במשך 3 דקות.בינתיים, בקערה, לשלב את תערובת לחם התירס, ביצה, וחלב, ולאחר מכן מערבבים את צ ' דר.
העבר את תערובת הצ 'ילי לתבנית אפייה 2 ליטר 9 על 9 אינץ 'או 11 על 7 אינץ'.
מורחים את הבלילה לחם תירס מעל.
אופים עד הזהב, 15 עד 20 דקות.
בואו מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.