עוגת קוניאק חמוציות
מתכון עוגת קוניאק חמוציות יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 717 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב, סירופ קוניאק, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו רוטב חמוציות עם קוניאק, החמאה מתחם חמוציות קוניאק, ו עוגת חמוציות הפוכה עם קוניאק שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f ומחבתות חמאה. שורה תחתונה של כל מחבת עם שעווה או נייר קלף ונייר חמאה. מחבתות אבק עם קמח, לדפוק את עודף.
להקציף יחד חלמונים, 1 1/2 כוסות סוכר, חלב, ווניל בקערה גדולה עד בשילוב היטב, ואז לטאטא בקמח ומלח עד חלקה. (בלילה יהיה עבה.)
לנצח לבנים עם מיקסר חשמלי עד שהם מחזיקים פסגות רכות. עם מיקסר במהירות נמוכה, לנצח בהדרגה הנותרים 3/4 כוס סוכר. להגביר את המהירות גבוהה לנצח עד הלבנים להחזיק פסגות נוקשה, מבריק.
מקפלים כשליש של לבנים לתוך הבלילה כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין מחבתות להתפשט באופן שווה. מחבתות ראפ נגד משטח עבודה לשחרר כל בועות אוויר.
אופים, 1 מחבת בכל פעם, באמצע התנור עד העוגה הוא זהב חיוור ומתחיל להתכווץ סביב הקצוות, 10 עד 11 דקות למחבת. שכבות מגניב לחלוטין מחבתות על מדפים.
שחרר קצוות של שכבת עוגה 1 עם סכין.
מניחים גיליון שעווה או נייר קלף על גבי שכבה והופכים על מתלה. בזהירות לקלף נייר מעוגה.
מניחים גיליון חדש של שעווה או נייר קלף על עוגה הפוכה ומפרשים מחדש על משטח העבודה, מקלף נייר שנמצא כעת למעלה. חזור עם הנותרים 2 שכבות.
עם צד ארוך של שכבות לכיוונך, חצי שכבות אנכית עם סכין משונן.
מורחים 1 מחצית מכל שכבה (3 מתוך 6 חצאים) עם ריבת חמוציות, ולאחר מכן למעלה עם חצאים פשוטים שנותרו.
שים כל" כריך "לרוחב לתוך 10 (71/2 - על ידי 3/4 אינץ') רצועות. סדר 1 רצועה אנכית צלחת זעירה עם צד לחתוך נגד זכוכית (ראה תמונה למטה), ולאחר מכן לקצץ רצועת סומק עם החלק העליון של צלחת. באמצעות חתיכת גזוז כמדריך, לחתוך רצועות שנותרו כדי להתאים צלחת, הזמנת קישוטים.
מברשת רצועות מכל הצדדים עם סירופ קוניאק רצועות להתאים בחוזקה סביב קצה המנה. (אם הצלחת שלך היא מעט קטנה יותר על התחתונה מאשר על גבי, לחתוך כמה רצועות בחצי באלכסון כדי למלא את כל הפערים.)
מברשת קישוטים עם סירופ ולסדר רבע מהם בשכבה 1 בתחתית המנה.
יוצקים 1 פודינג כוס. חזור על שכבות של קישוטים פודינג למלא צלחת, מסתיים עם פודינג. (ייתכן שיש לך כמות קטנה של פודינג שנשאר.)
מברשת העליון של רצועות סביב קצה עם סירופ. מכסים קצת בניילון נצמד ומקררים לפחות 8 שעות.
הכה שמנת כבדה עם ממתקים סוכר, קוניאק, ווניל עם מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות רכות.
הסר לעטוף פלסטיק מ trifle וקרם תל על גבי.
* להתנגד לפיתוי לאפות יותר מ 1 שכבת עוגה בכל פעם; שכבות יאפו בצורה מאוד לא אחידה.* שכבות עוגה יכול להיות אפוי 2 ימים לפני הרכבה ומקורר, עטוף היטב, או קפוא עד 1 חודש.* ניתן להרכיב קצת (לפני ציפוי עם שמנת) עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה.