קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קוקוס אהובה

עוגת קוקוס אהובה
עוגת קוקוס האהוב לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 369 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. מתכון זה מ טעם הבית דורש חלבונים, אבקת אפייה, מים ותמצית ונילן. עם כפית ציון של 21%, המנה הזו לא כל כך גדולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מקרוני קוקוס אהובים, פאי מרנג קוקוס אהוב, ו מאפינס קוקוס: הטעות הבריאה האהובה עלי.

הוראות

1
בקערה גדולה, חמאת שמנת 1 כוס סוכר עד אור רכה. מקציפים תמציות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
שלב את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
3
בקערה אחרת מקציפים חלבונים עד שנוצרות פסגות רכות. מוסיפים בהדרגה את יתרת הסוכר, 1 כף בכל פעם, ומקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות. מקפלים לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים לשלושה משומנים ומקומחים 9 אינץ'. מחבתות אפייה עגולות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 אפים למשך 13-17 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
6
לציפוי, בסיר כבד, שלבו את הסוכר, החלבונים והמים. עם מיקסר נייד, היכו תערובת על מהירות נמוכה במשך 1 דקה. המשך להכות על אש נמוכה על אש נמוכה עד שהציפוי מגיע ל -160 סופיות, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציפויציפוי
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
7
יוצקים לקערה גדולה; מוסיפים וניל. מקציפים גבוה עד שהציפוי יוצר פסגות נוקשות, בערך 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציפויציפוי
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מורחים בין שכבות ומעל לדפנות העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
9
מפזרים קוקוס. יש לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קוקוסקוקוס

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לעוגת קוקוס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "