עוגת קוקטייל פירות VI
נסו עוגת קוקטייל פירות, עוגת קוקטייל פירות, ו עוגת קוקטייל פירות בסיר קרוק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. מנפים יחד את הקמח, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, להכות ביצים ו 1 1/2 כוסות סוכר לבן יחד עד חלקה. מקציפים בתערובת קמח וקוקטייל פירות עם מיץ.
מערבבים יחד את הסוכר החום ואגוזים קצוצים; מפזרים על גבי עוגה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 עד 40 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי.
הסר מהתנור ומיד לתקוע חורים בעוגה עם מזלג.
כדי להפוך את ציפוי: בסיר קטן, לשלב סוכר, חמאה וחלב התאדה. מביאים לרתיחה, ומערבבים בקוקוס.