מתאים ל-16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 437 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך תמצית לימון, קמח, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -40 דקות. נסו עוגת קילו גבינת שמנת עם דבש קצפת, עוגת קילו גבינת שמנת עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת קילו גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת חמאה, גבינת שמנת וסוכר עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת. הכה בתמציות.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
שלב את הקמח, אבקת אפייה ומלח; הכה לתערובת מוקרם עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים לתוך משומן ומשוריין 10-in. מחבת צינור מחורצת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים ב 325° עבור 1-1 / 4 כדי 1-1 / 2 שעות או עד קיסם מוכנס ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מחבת מתלה חוט כדי להתקרר לחלוטין.