קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, ורוזמרין מסוכר

עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, ורוזמרין מסוכר
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר, חמאה, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. נסו עוגת קילו קמח תירס עם סירופ רוזמרין, אגסים עלומים, והוא יכול, יין אדום רוזמרין אגסים עלומים, ו עוגת לירה רוזמרין פולנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 6 מרכיבים בסיר גדול. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים אגסים ומביאים סירופ לרתיחה, הופכים אגסים מדי פעם. להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד אגסים במכרז, על 20 דקות. אגסים צוננים חשופים בסירופ עד קר, לפחות 3 שעות. לעשות קדימה יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1
מחממים תנור ל 163°. חמאה וקמח 9x5x3 אינץ מחבת כיכר מתכת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים קמח וקמח תירס בקערה בינונית כדי להתמזג. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חמאה בקערה גדולה עד אור ורך. בהדרגה להכות בסוכר, ואז מלח.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
טפטוף ביצים מוכות על ידי כפות, מכות כל הזמן, ואז להכות וניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
(קיבלר)(קיבלר)
4
להוסיף מרכיבים יבשים ב 3 תוספות, מכות רק כדי להתמזג לאחר כל תוספת.
5
מעביר את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
אופים עוגה עד חום על גבי ובוחן מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 15 דקות. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. להפוך את העוגה על מתלה מגניב לחלוטין. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. לעטוף בנייר כסף ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
להביא 1 כוס סוכר ו 1/2 כוס מים כדי להתבשל בסיר בינוני על חום בינוני גבוה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הוסף גבעולי רוזמרין. מבשלים עד סירופ מפחית מעט, מסתחרר מחבת מדי פעם, על 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר גבעולים רוזמרין כדי מתלה ולנקז. כיסוי ושמור סירופ רוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
יוצקים סוכר של בייקר לתוך קערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
הוסף גבעולי רוזמרין סחוטים לסוכר, 1 בכל פעם, פונה מעיל עבה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
5
מניחים על מגבות נייר. יבש לפחות 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
בואו גבעולים וסירופ לעמוד בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
7
חותכים קצוות כהים את העוגה.
8
חותכים שמונה 1/2-ל 3/4-פרוסות עוגה עבה אינץ.
9
חותכים כל פרוסה באלכסון לשניים. סדר 2 חצאים על כל צלחת.
10
מסננים אגסים. עמוד 1 אגס על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
11
טפטוף כל קינוח עם סירופ רוזמרין שמורות ומקשטים עם רוזמרין מסוכר sprig.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
12
מגישים, עוברים סירופ הנותרים בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל