עוגת קינמון-צ'יפס ופקאן
עוגת קינמון-שבב ופקאן כיכר דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. אם יש לכם שמנת, שבבי קינמון, טחון allspice, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוגת קינמון-צ'יפס ופקאן, עוגת תפוחים פקאן, ו עוגיות פקאן דלעת שבב קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 9x5x2 אינץ ' מחבת כיכר מתכת. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות תערובת לחם ו 1/2 כוס חמאה בקערה גדולה עד צורות תערובת מתפוררת.
מעבירים תערובת פירור 1/2 כוס לקערה קטנה; מוסיפים 2 כפות חמאה ולשפשף עם קצות אצבעות עד טופס גושים לחים (עבור streusel).
מערבבים שמנת חמוצה וביצים לתוך תערובת הפירורים הנותרים בקערה גדולה.
מערבבים בצ ' יפס קינמון, פקאן, קינמון, ואולספייס.
יוצקים את הבלילה עוגה למחבת מוכנה.
אופים עוגה עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 1 שעה 20 דקות. להפוך את העוגה על מתלה.
מניחים בצד streusel עד וקריר 20 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.