עוגת קנטלופ II
פאי קנטלופ II דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 66 גרם של שומן, וסך הכל 1149 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלון, קליפה עוגה, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת מלון, עוגת חמאה, ו עוגת דובדבנים.
הוראות
הכן ג ' לטין על פי כיוונים על החבילה. אפשר להתקרר עד עקביות של סירופ סמיך.
בקערת ערבוב קטנה, גבינת שמנת מוקצפת עד רכות.
מערבבים בסוכר של ממתקים, ואז מכים בציפוי מוקצף.
מורחים תערובת לתחתית של קונכיית מאפה.
מערבבים מלון לתוך ג ' לטין, ולאחר מכן לשפוך תערובת על שכבת גבינת שמנת במעטפת מאפה. צמרמורת עד להגדיר ביסודיות.