קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קסטה

עוגת קסטה
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 671 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תותים, סוכר מגורען, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קסטה, עוגת קסטה, ו עוגת קסטה בטעם תות.

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי, במהירות לטאטא יחד 4 כפות של חלב עם הקמח. Slurry יהיה besomewhat עבה, כך להקציף ביסודיות כדי להפוך את זהsmooth. לחץ על כל גושים עם מרית גמישה, אםזה הכרחי.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
להקציף את שאר החלב ולהעביר את המיקסלסיר 2 ליטר כבד התחתון. להביא חום בינוני מבשלים, לטאטא כל הזמן. Oncebubbles כי טופס קיטור גיהוק, להסיר את הסיר מן החום ולהמשיך לערבב עוד 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מכסים את תערובת החלב עם גלישת פלסטיק לחץ ישירות על פני השטח. מגניב במשך 15 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4
בינתיים, לשלב את החמאה, סוכר, שמן הדר, andvanilla בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף thepaddle ולהכות במהירות גבוהה עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את תערובת החלב וממשיכים להכות על גבוהמהירות עד המילוי הוא חלק, עוד 5 דקות.מקציפים את גבינת ריקוטה 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
6
מחממים את התנור ל 168° ומניחים את המתלה בתנוחת themiddle. בשורה התחתונה של שלושה 9-by-2-אינץ מחבתות עגולות עם קלף.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
מדוד את הקמח, קורנפלור, אבקת אפייה ומלח לקערה אחת, ואת החלב והוניל לקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
להקציף כל לשלב.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
במערבל עומד מצויד מצורף שוט חוט, להכות את החלבונים ביצה במהירות גבוהה לשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
טפטוף בכוס 1 של הסוכר בעוד המיקסר פועל. לגרוף את הקצפת לקערה גדולה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
קל לנגב את קערת המיקסר ולהחליף את שוט החוט עם מצורף ההנעה. שמנת החמאה עם הנותרים 1 כוס סוכר במהירות נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את החלמונים אחד בכל פעם. לגרד את הצדדים של הקערה כל הדרך לתחתית באמצעות מרית גמישה ומערבבים במהירות נמוכה עד החומרים משולבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
לסירוגין להוסיף את החומרים יבשים ורטובים כרבע בכל פעם מבלי לעצור בין תוספות.
14
עצור את המיקסר וקפל בעדינות את המרנג לתוך הבלילה עם מרית גמישה.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
יוצקים את התערובת באופן שווה לתוך המחבתות מוכן ואופים במשך 27 עד 30 דקות, או עד העוגה קופץ בחזרה כאשר לחוץ קלות שיפוד עץ מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
16
לקרר את העוגות במשך 2 דקות, ולאחר מכן להפעיל מרית אופסט סביב הקצוות ולהפוך את העוגות על משטח שטוח. הם יהיו מאוד שבירים, אז לטפל בהם בזהירות.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
17
להרכיב את העוגה הראוותנית על ידי הוספת כ 1 כוס כל אחד תותים טריים מילוי ריקוטה בין השכבות. לכסות את החלק החיצוני של העוגה עם קצפת.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
18
הוסף עוד תותים טריים סביב קצה העוגה אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
19
From United Cakes of America: Recipes Celebrating Every State by Warren Brown. זכויות יוצרים © 2010 By Warren Brown; photographs © 2010 by Joshua Cogan. פורסם ב 2010 על ידי Stewart, Tabori & Chang, an imprint of ABRAMS.