עוגת קפה Deluxe עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. לך לחנות ותביא קינמון טחון, יוגורט חלב, חלב, חלב חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 13 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו עוגת קפה מיושנת-עקף עם ציפוי streusel, עוגת קפה זה הוא שאין לעמוד בפניו, Deluxe אנג'ל מזון עוגה, ו Deluxe עוגה הבלילה פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: אחד 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
לציפוי: קו גיליון אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לשלב את האגוזים, קמח, סוכרים, קינמון ומלח. מערבבים כדי להתמזג. מערבבים בחמאה. הציפוי צריך ליצור גושים חוליים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מפזרים את הציפוי על תבנית האפייה כדי לשבור אותו לגושים קטנים יותר. להכניס למקרר.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
עבור עוגת הקפה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. השתמש בחמאה כדי לשמן ביסודיות את הקרקעית ואת הצדדים של תבנית אפייה 13 על ידי 9 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk, שמנת החמאה וסוכר מגורען יחד עד צהוב בהיר וחלק, 5 עד 8 דקות. לחלופין, זה יכול להיעשות עם מערבל יד חשמלי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את הביצים, אחד בכל פעם, ומכים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
הסר את הציפוי מהמקרר כך שיש לו כמה דקות לבוא לטמפרטורת החדר לפני האפייה. בינתיים, לנפות יחד את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. בקערה נפרדת, לטאטא יחד את החמאה ויוגורט עד חלקה. הפעל את המיקסר על נמוך וחלופי, הוספת חלק מתערובת הקמח עם חלק מתערובת השמנת החמוצה. כאשר הכל כבר מעורבב, לתת את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה לגרד תערובת כדי לוודא את הבלילה משולבת היטב.