קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קפה בטטה עם זיגוג קרמל

עוגת קפה בטטה עם זיגוג קרמל
עוגת קפה בטטה עם זיגוג קרמל הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, זיגוג קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 3 שעות. נסו בטטה-עוגת קפה בטוויסט קרמל, עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת קפה בטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
2
מערבבים יחד 4 1/2 כוסות קמח לחם, מלח, וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
קמח לחםקמח לחם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
לנצח תערובת שמרים 1/2 כוס קמח לחם במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף בטטה, הבא 5 מרכיבים, תערובת קמח, פועם עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 4 עד 5 דקות), בהדרגה הוספת קמח לחם 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 עד 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר מגורען ו 2 החומרים הבאים. אגרוף בצק למטה; להתברר על משטח משוריין היטב. מחלקים בצק לשניים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
רול 1 חלק לתוך מלבן 16-x 12 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מברשת עם חצי 1/4 כוס חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
9
מפזרים חצי תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
10
חותכים את הבצק לאורכו לרצועות 6 (ברוחב 2 אינץ') באמצעות חותך פיצה או סכין.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
11
סליל רופף 1 רצועת, והמקום במרכז מחבת עגולה משומנת קלות 10 אינץ'. סליל רופף שנותר רצועות בצק, 1 בכל פעם, סביב רצועת מרכז, מצרף כל אחד עד סוף הרצועה הקודמת כדי להפוך ספירלה גדולה אחת. (צדדים מסוכרים של רצועות הבצק צריכים לעמוד במרכז הספירלה.) חזור עם חצי הבצק שנותר, חמאה, ותערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
13
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים 30 דקות או עד השחמה קלה ועשה. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
הסר מן המחבתות צלחות הגשה. הכן זיגוג קרמל, ומברשת מעל מערבולות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן