עוגת קפה בטטה עם זיגוג קרמל
עוגת קפה בטטה עם זיגוג קרמל הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 469 קלוריות. אם יש לכם חמאה, סודה לשתיה, זיגוג קרמל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו ארוחת בוקר, והוא נעשה על 3 שעות. נסו בטטה-עוגת קפה בטוויסט קרמל, עוגת קפה סניקרס עם זיגוג קרמל מלוח, ו עוגת קפה בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בכוס מדידה כוס 1 כוס; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים יחד 4 1/2 כוסות קמח לחם, מלח, וסודה לשתייה.
לנצח תערובת שמרים 1/2 כוס קמח לחם במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב היטב. בהדרגה להוסיף בטטה, הבא 5 מרכיבים, תערובת קמח, פועם עד מעורבב היטב.
הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 4 עד 5 דקות), בהדרגה הוספת קמח לחם 1/2 כוס הנותרים.
מניחים את הבצק בקערה גדולה משומנת קלות, הופך לשומן העליון. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 עד 1 1/2 שעות או עד הוכפל בתפזורת.
מערבבים יחד 2/3 כוס סוכר מגורען ו 2 החומרים הבאים. אגרוף בצק למטה; להתברר על משטח משוריין היטב. מחלקים בצק לשניים.
רול 1 חלק לתוך מלבן 16-x 12 אינץ'.
מברשת עם חצי 1/4 כוס חמאה מומסת.
חותכים את הבצק לאורכו לרצועות 6 (ברוחב 2 אינץ') באמצעות חותך פיצה או סכין.
סליל רופף 1 רצועת, והמקום במרכז מחבת עגולה משומנת קלות 10 אינץ'. סליל רופף שנותר רצועות בצק, 1 בכל פעם, סביב רצועת מרכז, מצרף כל אחד עד סוף הרצועה הקודמת כדי להפוך ספירלה גדולה אחת. (צדדים מסוכרים של רצועות הבצק צריכים לעמוד במרכז הספירלה.) חזור עם חצי הבצק שנותר, חמאה, ותערובת סוכר.
לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בתפזורת.
אופים 30 דקות או עד השחמה קלה ועשה. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות צלחות הגשה. הכן זיגוג קרמל, ומברשת מעל מערבולות.