עוגת קפה דובדבן
עוגת קפה דובדבן היא צמחוני ארוחת בוקר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 153 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 20 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, אבקת אפייה, כמה טיפות צבעי מאכל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה - תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, עוגת קפה דובדבן, ו עוגת קפה דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים יחד קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר.
מניחים בקערה גדולה; עובדים בשומן חזיר.
מורחים לתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה; מניחים בצד. למילוי, שלבו סוכר, עמילן תירס ומלח בסיר.
מסננים דובדבנים, שומרים מיץ. מניחים דובדבנים בצד ומוסיפים מיץ לסיר. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית וצבעי מאכל אם רוצים. מערבבים דובדבנים; מצננים מעט.
מורחים על בצק. לציפוי, שלבו סוכר, קמח וקינמון בקערה קטנה.
חותכים בחמאה עד לקבלת פירורים; מפזרים מעל מילוי.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 50-55 דקות, או עד לביצוע בדיקות מבעבעות ועוגה.