עוגת קפה הפוכה
עוגת קפה הפוכה עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 680 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם חלב, אפרסקים, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת קפה הפוך חמוציות, עוגת קפה הפוך חמוציות, ו עוגת קפה קינמון תפוח הפוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). השתמש במחבת צד עמוק 10 אינץ', או לעטוף את החלק החיצוני של מחבת springform 10 אינץ ' עם רדיד אלומיניום כדי למנוע דליפה. מנפים יחד את הקמח, אבקת אפייה, מלח וקינמון. תניח בצד.
בסיר מעל חום בינוני, לשלב סוכר חום ו 1/2 כוס חמאה. מביאים לרתיחה, ואז לשפוך לתוך התחתית של מחבת springform.
בקערה גדולה, שמנת יחד 2/3 כוס מרגרינה והסוכר הלבן עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב.
יוצקים את הבלילה מעל קרמל ופירות במחבת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 90 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. מגניב במחבת במשך 10 דקות, ואז להתהפך על מגש הגשה בזהירות להסיר פאן. היזהר מאוד של קרמל חם ומיצי פירות!