עוגת קפה קנדי קיין
עוגת קפה קנדי קיין עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 1181 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם שמרים, ביצים, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת קפה קנדי קיין, עוגת קפה קנדי קיין, ו עוגת קפה קנדי קיין (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים במים חמים בקערה גדולה.
מוסיפים חלב חמאה, סוכר, חמאה, ביצים, אבקת אפייה, מלח ו 2 1/2 כוסות קמח. הכה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים מספיק קמח כדי להפוך את הבצק קל להתמודד. (הבצק צריך להיות רך ומעט דביק.)
גריז 3 סדינים עוגיות. הפוך את הבצק על משטח משוריין היטב; ללוש בעדינות על 5 דקות או עד חלקה וגמיש. מחלקים את הבצק ל 3 חלקים שווים.
לגלגל חלק אחד לתוך מלבן, 15x9 אינץ'.
מניחים מלבן על גיליון עוגיות.
מערבבים משמשים ודובדבנים קצוצים.
מורחים שליש מתערובת משמש ברצועה על 2 1/2 אינץ ' רחב לאורכו במרכז המלבן. בצע חתכים בבצק במרווחים של 1/2 אינץ 'משני הצדדים של 15 אינץ' כמעט למילוי. מקפלים רצועות מעל מילוי, חופפים וחוצים במרכז. בזהירות למתוח את הבצק עד 22 אינץ ' ארוך; עקומה קצה אחד כדי ליצור העליון של מקל. חזור עם הנותרים 2 חלקים של בצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. (הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.)
אופים 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
טפטוף זיגוג על עוגות קפה חמות. לקשט עם סוכריות קינמון.