עוגת קפה שמרים דובדבן
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר, אז נסו עוגת קפה שמרי דובדבן. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל 250 קלוריות. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 50 דקות. גשו לסופר וקנו מילוי פאי דובדבנים, ביצים, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת קפה שמרים קינמון קלאסית, עוגת קפה דובדבן שמנת חמוצה-תוכלו להכין את עוגת הקפה הדובדבן הזו במטבח שלכם, והכי טוב זה קל, ו עוגת קפה דובדבן עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, סוכר, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את המים, החלב והחמאה ל 120 -130 -130 -.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות. מקציפים ביצים עד לקבלת תערובת חלקה.
מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך (הבצק יהיה דביק). מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-40 דקות.
מערבבים בצק למטה וכף שני שליש לתוך 13 אינץ ' משומן. איקס 9-ב. תבנית אפייה. למעלה עם מילוי פאי. זרוק את הבצק שנותר על ידי כפות על מילוי הפשטידה. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-30 דקות.
אופים בחום של 350 35-40 דקות או עד להזהבה.
שלב את הסוכר, התמצית ומספיק החלב של הקונדיטורים כדי להשיג עקביות מטפטפת; מזלפים מעל עוגת קפה חמה.