טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé
מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל צלחת אפייה רדוד 8 אינץ ' מרובע או מחבת ותחתית שורה וצדדים עם גיליון פלסטיק לעטוף.
Sauternes וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה ולתת לרכך 1 דקה.
יוצקים יין חם על תערובת ג 'לטין, ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס. מגניב לטמפרטורת החדר.
יוצקים תערובת יין ג ' לטין לתוך צלחת מרופדת וצינה, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
הרם gelée מתוך צלחת באמצעות ניילון לעטוף ולהעביר ללוח חיתוך.
חותכים gelée לתוך ריבועים 3/4 אינץ ' (ללא חיתוך דרך פלסטיק).
חותכים כבד אווז לריבועים 1 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה).
העבר ריבועים עם מרית אופסט למגש מרופד בניילון נצמד, ולאחר מכן מעל כל אחד עם ריבוע של gelée (יהיה לך ג ' ל נוסף). צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לשרת.
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
חותכים קרום מן הלחם, ואז מברשת עם חמאה לחתוך 6 (1 1/4 אינץ') ריבועים מכל פרוסה. מסדרים במחבת גיליון 4 צדדית ואופים עד הזהב, על 6 דקות.
טוסט העליון עם ערימות כבד אווז-ו-gelée.
* Gelée יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* ערימות כבד אווז-ו-gelée ניתן להתקרר עד 1 יום.* לחם יכול להיות חמאה לחתוך (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.