קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé

טוסטים של כבד אווז עם Sauternes Geleé
מנה אחת מכילה 16 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-36 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו כבד אווז טוסט עם ירקות זיגוג נמל Verjus, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז ועוגת זנגביל (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל צלחת אפייה רדוד 8 אינץ ' מרובע או מחבת ותחתית שורה וצדדים עם גיליון פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
הבא
3
Sauternes וסוכר לרתיחה בסיר כבד קטן, ערבוב עד הסוכר מומס.
מרכיבים שתצטרך
SauternesSauternes
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
בינתיים, מפזרים ג ' לטין על מים בקערה קטנה ולתת לרכך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
יוצקים יין חם על תערובת ג 'לטין, ולאחר מכן מערבבים עד ג' לטין מומס. מגניב לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
יוצקים תערובת יין ג ' לטין לתוך צלחת מרופדת וצינה, מכוסה, עד שנקבע, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
הרם gelée מתוך צלחת באמצעות ניילון לעטוף ולהעביר ללוח חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
חותכים gelée לתוך ריבועים 3/4 אינץ ' (ללא חיתוך דרך פלסטיק).
9
חותכים כבד אווז לריבועים 1 אינץ '(בערך 1/4 אינץ ' עבה).
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
10
העבר ריבועים עם מרית אופסט למגש מרופד בניילון נצמד, ולאחר מכן מעל כל אחד עם ריבוע של gelée (יהיה לך ג ' ל נוסף). צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
מחממים תנור ל 232° עם מתלה בשליש העליון.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
12
חותכים קרום מן הלחם, ואז מברשת עם חמאה לחתוך 6 (1 1/4 אינץ') ריבועים מכל פרוסה. מסדרים במחבת גיליון 4 צדדית ואופים עד הזהב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
טוסט העליון עם ערימות כבד אווז-ו-gelée.
1
* Gelée יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* ערימות כבד אווז-ו-gelée ניתן להתקרר עד 1 יום.* לחם יכול להיות חמאה לחתוך (אבל לא אפוי) 2 שעות קדימה ומקורר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו