קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

עוגת קפוצ'ינו

עוגת קפוצ'ינו
עוגת קפוצ'ינו יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 333 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת קקאו, פולי קפה, בלוקים 1/3 פחות גבינת שמנת שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: עוגת קפוצ'ינו, עוגת מוס קפוצ'ינו, ו עוגת קפוצ'ינו לחג.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 עם מתלה בשליש התחתון. לנפות את הקמח ומלח פעמיים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
כדי להכין עוגה: בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד קצף (כ 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הוסף קרם של טרטר; הכה בינוני גבוה עד פסגות רכות ורכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד ביצים ליצור שיא כאשר מקצף הוא הרים החוצה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
4
להעביר חלבונים ביצה לקערה גדולה; לנפות 1/3 של תערובת הקמח על הלבנים. לקפל, באמצעות מרית גומי, גירוד מהחלק התחתון של הקערה. ממשיכים לנפות ולקפל את תערובת הקמח בקבוצות; מקפלים גרידת לימון ופולי קפה כתוש.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפהפולי קפה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
העברת תערובת למחבת צינור יבש, ungreased 10 אינץ'. הפעל סכין דרך התערובת כדי להסיר בועות אוויר.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים עד העליון הוא רק זהב וסכין קטנה מוכנסת לתוך העוגה יוצאת נקייה (כ 45 דקות). הפוך את המחבת במהופך כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
הפעל סכין בקצוות ובאמצע המחבת; הסר עוגה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
חותכים עוגה אופקית לשלישים; להפריש.
9
חותכים 1/2 של תותים לתוך שלישים או חצאים, בהתאם לגודלם.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
10
מעבירים לקערה בינונית ומפזרים 1 כף סוכר מגורען; לזרוק ושמורה. קוצצים את התותים הנותרים לחתיכות בינוניות; מעבירים לקערה שנייה, ואז מפזרים 2 כפות סוכר מגורען ו 1 כף של תערובת אבקת האספרסו. לזרוק ולשמור.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
להכנת קרם אספרסו: מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית (רצוי עם מצורף משוט) עד חלקה. הכה באבקת סוכר במהירות נמוכה, הוספת אבקת אספרסו ווניל.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
העברת תערובת גבינת שמנת לקערה בינונית; מערבבים ביד שמנת חמוצה. הזמינו קרם אספרסו בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
13
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה על נמוך עד קצף (כ 2 דקות). להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, ובהדרגה להוסיף את הנותרים 3 כפות סוכר מגורען. לנצח עד חלבוני ביצה נוצצים להחזיק פסגות נוקשות; מילואים.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
14
כדי להרכיב: לארגן 1/3 של העוגה לחתוך בתחתית צלחת זכוכית גדולה.
15
צחצח היטב את העוגה עם תערובת אבקת האספרסו.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
16
מורחים 1/3 של קרם האספרסו על העוגה ואחריו 1/2 של תערובת ביצה לבן. מכסים עם 1/3 של תותים קצוצים והנוזל שלהם ו 1/3 של תותים פרוסים; אבק קל עם אבקת קקאו. חזור עם שכבה שנייה. עבור השכבה העליונה, מברשת שכבת העוגה הסופית עם תערובת אבקת אספרסו נותרת, העליון עם תערובת נשאר אספרסו קרם, תותים קצוצים פרוסים, ונוזל שנותר; אבק עם אבקת קקאו. (ניתן להגיש את Trifle מיד או מכוסה בניילון נצמד ומקורר, עד 6 שעות.)
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
נייר אורזנייר אורז
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות