עוגת קפוצ'ינו
עוגת קפוצ'ינו יכול להיות רק סקוטי מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 333 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת קקאו, פולי קפה, בלוקים 1/3 פחות גבינת שמנת שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 35%. מתכונים דומים: עוגת קפוצ'ינו, עוגת מוס קפוצ'ינו, ו עוגת קפוצ'ינו לחג.
הוראות
מחממים תנור ל-350 עם מתלה בשליש התחתון. לנפות את הקמח ומלח פעמיים; להפריש.
כדי להכין עוגה: בקערה, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד קצף (כ 2 דקות).
הוסף קרם של טרטר; הכה בינוני גבוה עד פסגות רכות ורכות טופס. בהדרגה להוסיף סוכר, להכות עד ביצים ליצור שיא כאשר מקצף הוא הרים החוצה.
להעביר חלבונים ביצה לקערה גדולה; לנפות 1/3 של תערובת הקמח על הלבנים. לקפל, באמצעות מרית גומי, גירוד מהחלק התחתון של הקערה. ממשיכים לנפות ולקפל את תערובת הקמח בקבוצות; מקפלים גרידת לימון ופולי קפה כתוש.
העברת תערובת למחבת צינור יבש, ungreased 10 אינץ'. הפעל סכין דרך התערובת כדי להסיר בועות אוויר.
אופים עד העליון הוא רק זהב וסכין קטנה מוכנסת לתוך העוגה יוצאת נקייה (כ 45 דקות). הפוך את המחבת במהופך כדי להתקרר.
הפעל סכין בקצוות ובאמצע המחבת; הסר עוגה.
חותכים עוגה אופקית לשלישים; להפריש.
חותכים 1/2 של תותים לתוך שלישים או חצאים, בהתאם לגודלם.
מעבירים לקערה בינונית ומפזרים 1 כף סוכר מגורען; לזרוק ושמורה. קוצצים את התותים הנותרים לחתיכות בינוניות; מעבירים לקערה שנייה, ואז מפזרים 2 כפות סוכר מגורען ו 1 כף של תערובת אבקת האספרסו. לזרוק ולשמור.
להכנת קרם אספרסו: מקציפים גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית (רצוי עם מצורף משוט) עד חלקה. הכה באבקת סוכר במהירות נמוכה, הוספת אבקת אספרסו ווניל.
העברת תערובת גבינת שמנת לקערה בינונית; מערבבים ביד שמנת חמוצה. הזמינו קרם אספרסו בטמפרטורת החדר.
בקערה נקייה, לנצח את החלבונים ביצה על נמוך עד קצף (כ 2 דקות). להגדיל את המהירות בינונית גבוהה, ובהדרגה להוסיף את הנותרים 3 כפות סוכר מגורען. לנצח עד חלבוני ביצה נוצצים להחזיק פסגות נוקשות; מילואים.
כדי להרכיב: לארגן 1/3 של העוגה לחתוך בתחתית צלחת זכוכית גדולה.
צחצח היטב את העוגה עם תערובת אבקת האספרסו.
מורחים 1/3 של קרם האספרסו על העוגה ואחריו 1/2 של תערובת ביצה לבן. מכסים עם 1/3 של תותים קצוצים והנוזל שלהם ו 1/3 של תותים פרוסים; אבק קל עם אבקת קקאו. חזור עם שכבה שנייה. עבור השכבה העליונה, מברשת שכבת העוגה הסופית עם תערובת אבקת אספרסו נותרת, העליון עם תערובת נשאר אספרסו קרם, תותים קצוצים פרוסים, ונוזל שנותר; אבק עם אבקת קקאו. (ניתן להגיש את Trifle מיד או מכוסה בניילון נצמד ומקורר, עד 6 שעות.)