עוגת קפוצ'ינו כתומה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת קפוצ'ינו תפוזים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 608 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מים, קליפת תפוז, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו בראוניז קפוצ'ינו כתומים, קרמים קפוצ'ינו כתומים, ו קינוח קפוצ'ינו תפוזים קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור למחבת 177°. שמן וקמח 13x9 אינץ'. בסיר קטן, מחממים 2 אונקיות שוקולד והמים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד שוקולד נמס. מערבבים 1/4 כוס קפה לערבב (יבש) קליפת תפוז; מגניב מעט. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סודה לשתייה ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, לנצח 1 כוס חמאה ואת הסוכר מגורען עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד רכות. מקציפים חלמונים, 1 בכל פעם, להכות היטב לאחר כל תוספת. מקציפים בתערובת שוקולד ווניל. מקציפים בתערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, להכות עד חלקה לאחר כל תוספת.
בקערה בינונית, להכות חלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים לתוך הבלילה.
אופים 42 עד 45 דקות או עד מעיינות העליון בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בסיר בינוני, חום 2 אונקיות שוקולד ו 1/2 כוס חמאה על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד נמס וחלק. מערבבים 2 כפות תערובת קפה (יבש). בקערה גדולה, לנצח אבקת סוכר, חלב, מיץ תפוזים ותערובת שוקולד מומס במהירות בינונית עד אור ורך.
מורחים ציפוי באופן שווה על עוגה.