חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אוכמניות טריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F, שוטפים ומנקבים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים לאורכו במחצית; לגרוף החוצה בפנים; להשליך עורות. מחית תפוחי אדמה מתוקים עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מערבבים חמוציות מיובשות ומים חמים. להפריש עד מוכן לשים לתוך streusel.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
הפעל טמפרטורת תנור עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
פרוש ומניח את הקרום לתוך צלחת עמוקה ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. קצוות מכווצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
משלבים את שאר מרכיבי הקרום. לחץ בתחתית ועל 1/2 אינץ ' בצד של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מקציפים את כל חומרי המילוי למעט מולסה, ביצים, שמנת ובטטות יחד בקערה גדולה עם מקציף. לנצח 1 1/2 כוסות פירה בטטות, מולסה וביצים. מקציפים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
13
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.