חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 678 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך קמח, ביצים, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת חמאה, עוגת דובדבנים, ו עוגת אוכמניות טריה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-400F, שוטפים ומנקבים בטטות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים על תבנית אפייה מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים 1 שעה עד 1 שעה 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר מהתנור ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
חותכים לאורכו במחצית; לגרוף החוצה בפנים; להשליך עורות. מחית תפוחי אדמה מתוקים עד שלא יישארו גושים.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
6
מערבבים חמוציות מיובשות ומים חמים. להפריש עד מוכן לשים לתוך streusel.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות מיובשות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
7
הפעל טמפרטורת תנור עד 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
פרוש ומניח את הקרום לתוך צלחת עמוקה ungreased 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. קצוות מכווצים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
9
משלבים את שאר מרכיבי הקרום. לחץ בתחתית ועל 1/2 אינץ ' בצד של קרום העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
10
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
הסר מהתנור ולתת מגניב לחלוטין על מתלה קירור, על 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
מקציפים את כל חומרי המילוי למעט מולסה, ביצים, שמנת ובטטות יחד בקערה גדולה עם מקציף. לנצח 1 1/2 כוסות פירה בטטות, מולסה וביצים. מקציפים בשמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
4 כוסות קמח חיטה
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
יוצקים תערובת לקרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
14
מניחים עוגה על מתלה תנור באמצע; מניחים גיליון נייר על מתלה מתחת לעוגה במקרה של גלישה.