עוגת קצפת אוכמניות ושקדים
Blackberry & עוגת מרנג שקדים יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 604 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 423 אוהדים. אם יש לכם חלבונים ביצה, גלגלית זהובה סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב lacto אובו צמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: עוגת ג'אם בלקברי עם מרנג שוויצרי קרם חמאה, עוגת מרנג שקדים עם קרם פטל, ו עוגת אוכמניות ושקדים קפה.
הוראות
קו הבסיס של שני רופף תחתית 20cm לא מקל סנדוויץ פחיות עם קלף אפייה.
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
שים את כל מרכיבי העוגה (למעט אוכמניות ושימוש רק חצי חלב) בקערה, ואז להכות עד שמנת ומעורב היטב. מערבבים ב 100 גרם אוכמניות, יחד עם חלב נוסף אם אתה צריך את זה כדי לשחרר את התערובת קצת. מחלקים בין קופסאות הכריכים ומפלס את החלק העליון.
במהירות לטאטא את החלבונים ביצה בקערה נקייה, הוספת סוכר 100 גרם, כפית בכל פעם, עד ממש עבה ומבריק. מורחים קלות על אחת העוגות, ואז מפזרים את השקדים המתקלפים ומפזרים עודפי סוכר.
אופים את שתי העוגות במשך 40 דקות, ואז לקחת את העוגה ללא מרנג מהתנור ולהניח בצד.
אופים את העוגה שנותרה במשך 30 דקות יותר עד שיפוד מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. בזהירות להסיר עוגות מן הפחים מגניב על מתלה חוט. כאשר העוגות קרות, לקלף את הנייר.
כדי לשרת, להפיץ את השמנת על העוגה הפשוטה עד הקצוות. כף מעל ג ' לי bramble, ואז כריך עם עוגת מקצפת מקצפת לקשט עם האוכמניות הנותרות.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לעוגה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "