עוגת קצפת עם מסקרפונה ומשמש מנומר
והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 33 גרם של שומן, וסך הכל 580 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו שקדים חתוכים, עוגות ספוג קינוח אישיות, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו משמשים קלויים עם מסקרפונה ופיסטוקים, גבינה בגריל עם מסקרפונה, משמשים ושוקולד, ו Mascarpone מלא תאנים או משמשים עם Amaretto (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, להקציף גבינת מסקרפונה כדי לשחרר.
מוסיפים חצי מיכל של ציפוי מוקצף, תמצית שקדים, מלח וגרידת לימון. מערבבים לשלב.
ממלאים כל עוגת ספוג בתערובת גבינה. בסיר קטן על חום גבוה, לשלב סירופ משמש שמור ברנדי, להפחית עד עבה.
מוסיפים חצאי משמש. תערובת משמש כפית על כל עוגת ספוג.
מקשטים עם תוספת קצפת ושקדים קלויים.
הערה: אם עוגות ספוג אינן זמינות, להשתמש פרוס עוגה פאונד.