עוגת קצרצרים בטעם מנגו תות
המתכון עוגת מנגו פאונד תות מוכן בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 586 קלוריות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, מנגו, קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי עבור יום האם. נסו כוסברה מנגו פאונד עוגות עוגה עם מנגו Chutney מילוי וקצפת קצפת חלב מרוכז ממותק, מנגו קוקוס קילו עוגה, ו עוגת פאונד תות עם זיגוג תות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את המנגו ותותים עם מיץ ליים, סוכר גרידת ליים.
בואו לשבת, לזרוק מדי פעם, עד הפרי הוא עסיסי מאוד, 30 דקות עד 1 שעה.
כאשר הפרי מוכן, פרוס את עוגת הפאונד ל -12 חלקים שווים.
חום 2 כפות של החמאה במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מפזרים חצי קוקוס ב 6 ערימות קטנות במחבת ומניחים פרוסת עוגה פאונד על כל ערימה של קוקוס. לבשל, לחיצה למטה עם מרית, עד הקוקוס הוא קלוי ואת העוגה פאונד הוא התחמם, על 3 דקות. הפוך וטוסט בצד השני של פרוסות העוגה פאונד עד התחמם, על 1 דקה יותר.
מעבירים כל פרוסה לצלחת, מגרדים את כל שאריות הקוקוס במחבת כך שהוא לא לשרוף ולחזור עם פרוסות חמאה, קוקוס ועוגה פאונד הנותרים.
כדי להרכיב, באופן שווה לחלק את הפרי עם מיצים שנצברו בין 6 פרוסות של עוגת קילו קלוי. למעלה עם כף גדולה של גלידה, על 1/2 כוס כל אחד, וחתיכה שנייה של עוגה פאונד.