עוגת קקספי: עוגת קישואים עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 481 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: עוגת קישואים עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת קישואים עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת זוקיני-פקאן עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מחממים התנור שלך ל 177°. גריז או שני מחבתות עוגה 9 אינץ', או קו שני פחיות מאפין עם כוסות קאפקייקס.
בקערה גדולה, לשלב את הקמח, סוכר, מלח, סודה לשתיה ואבקת אפייה.
בקערה קטנה, לשלב את הביצים, שמן, וניל, קינמון, קישואים, קליפת לימון.
מערבבים את התערובת הרטובה לתוך החומרים היבשים, רק עד לחלח. מערבבים בעדינות את האגוזים, אם בחרת להוסיף אותם, בשלב זה.
העבירו את הבלילה שלכם למחבתות מוכנות או לספינות קאפקייקס.
אופים במשך 45 עד 60 דקות עבור עוגות, 30 עד 45 דקות עבור עוגות (עד tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי בעיקר).
לאחר שהוצאת מהתנור, תן לעוגות להתקרר במחבתות במשך כ -10 דקות לפני העברה למתלה תיל להתקרר לחלוטין.
בזמן שהעוגות מתקררות, תכיני את הציפוי. במערבל דוכן, מקציפים את גבינת השמנת עד שהיא רכה ורכה; מוסיפים את החלב או שמנת, ולאחר מכן את הסוכר של הממת, לאט לאט, עד שהגיע העקביות הרצויה שלך.
מוסיפים את השוקולד המותך אחרון, ומערבבים עד שהוא משולב באופן מלא.
עוגות כפור, או באמצעות שתי עוגות 9 אינץ ' כדי להפוך את עוגת שכבה, או מעל כל עוגה עם מנה בריאה. התשואה הציפוי הוא נדיב למדי, אז אל תפחד לערום אותו גבוה.