קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרח לימון

עוגת קרח לימון
פאי לימון קפוא הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 808 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו חמאה, ממתקים, קרקרים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת קרח לימון, עוגת קרח לימון, ו עוגת קרח לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 ° F. שוברים את הקרקרים לחתיכות קטנות ומניחים בקערה של מעבד מזון יחד עם הסוכר והמלח. דופק 8 פעמים, עד פירורי קרקר הם חצי בסדר (הם לא צריכים להיות אבקתי אבל לא שברים גדולים או) ואת הקרקרים והסוכר משולבים.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
קרקריםקרקרים
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
תנורתנור
2
יוצקים את החמאה ואת הדופק עד החמאה הוא מעורבב בתערובת לא מתפורר ומחזיק את צורתו כאשר אתה לסחוט אותו, על 12 פולסים 1 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
3
מעבירים את הקרום למחבת קפיץ 9 אינץ ' ולדחוף ולחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון ושני שלישים של הדרך במעלה הצדדים של המחבת. השתמש בתחתית כוס מדידה כדי ללחוץ על הקרום למקומו. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
כוס מדידהכוס מדידה
1
לטאטא את החלב המרוכז עם מיץ לימון ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לימוןמיץ לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
לטאטא את ההתלהבות עם חלמונים ביצה בקערה בינונית עד חיוור, 30 עד 60 שניות, ולאחר מכן לטאטא בתערובת חלב מרוכז מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
מיץ לימוןמיץ לימון
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את תבנית הקפיץ על תבנית אפייה, שופכים את התערובת לתוך הקרום, ומעבירים בזהירות את תבנית האפייה לתנור.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
אופים עד שהמרכז מתנועע מעט, כמו רפרפת רכה, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
הסר מהתנור להתקרר במשך 1 שעה על מתלה קירור. באופן רופף לכסות את המחבת עם לעטוף פלסטיק (להיזהר לא לתת לעטוף פלסטיק לגעת בחלק העליון של העוגה) להקפיא לפחות 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
תנורתנור
מחבתמחבת
1
יוצקים את השמנת הכבדה לתוך קערה של מערבל לעמוד (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד).
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
2
מוסיפים את הווניל ומסננים בסוכר של הממתקים. שוט על מהירות נמוכה לשלב ולאחר מכן להגדיל את המהירות בינוני גבוה שוט עד פסגות בינוני נוקשה טופס, על 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ונילוניל
3
לפני ההגשה, לעטוף מגבת מטבח רטובה, חמה סביב הקצוות של מחבת springform לשחרר את העוגה מן הצדדים של המחבת. פתח את המחבת והסר את העוגה. למלא קנקן במים חמים, להטביע את הסכין שלך ב, לנגב את הלהב, וחתיכה. למעלה עם מנה של קרם chantilly ומגישים מיד, או לשמור במקפיא עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
מגבות מטבחמגבות מטבח
סכיןסכין
4
Reprinted with permission from DamGood
5
מתוק: קינוחים כדי לספק את השן המתוקה שלך, בסגנון ניו אורלינס על ידי דוד גואה ורקל פלזל, © November 2009 Taunton Press