עוגת קרם אוכמניות
עוגת קרם אוכמניות היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 84 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אוכמניות, חלבונים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 34%. מתכונים דומים: עוגת פירורים אוכמניות, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם.
הוראות
מחממים את התנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). הכן מאפה עוגה, ומקם לתוך סיר פשטידת 10 אינץ ' עמוק.
בקערה גדולה, מקציפים חלמונים עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד חיוור. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר בעת ערבוב.
מערבבים עד הסוכר מומס לחלוטין, והחלמונים עבים וחיוורים. זה ייקח עד 15 דקות.
מערבבים את הטפיוקה, מלח ומיץ לימון. מערבבים בחלב, ולאחר מכן בזהירות לקפל את האוכמניות. בקערת זכוכית או מתכת גדולה, מקציפים חלבונים ביצה לפסגות נוקשות. מקפלים חלבוני ביצה לתוך תערובת אוכמניות.
שלב את הנותרים 1 כף סוכר עם הקמח, ומפזרים לתוך החלק התחתון של קרום העוגה unbaked. זה יספוג עוד מיץ, וימנע מהעוגה לדלוף.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום מוכן.
אופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
אופים במשך 40 עד 60 דקות נוספות, או עד העוגה מוגדרת.