אם יש לך בערך 1 שעה לבלות במטבח, עוגת קרם איטלקית מהפך תוצרת בית עשויה להיות מצוינת לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מכין 16 מנות עם 248 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-142 היו אומרים שהוא פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לכם סוכר, ביצים, קוקוס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך יוצא דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מהפך עוגת קרם איטלקית, מהפך עוגת קפה שמנת חמוצה, ו מהפך עוף איטלקי.
הוראות
1
קו שני 9-ב. תבניות אפייה עגולות עם נייר שעווה. מצפים מחבתות בתרסיס בישול ומפזרים קמח; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
בקערה גדולה מקציפים חמאה וסוכר עד לקבלת פירורים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים פנימה רסק תפוחים ווניל (התערובת תופיע מקומטת).
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
וניל
ביצה
4
שלב את הקמח, הסודה לשתייה והמלח; הוסף לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה. מקפלים פנימה אגוזי פקאן וקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קוקוס
פקאנים
קמח לכל מטרה
מלח
5
יוצקים לתוך מחבתות מוכן.
6
אופים בחום של 350 אפים למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
7
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, היכו גבינת שמנת וחמאה עד רכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
ציפוי
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים סוכר ווניל של קונדיטורים; מקציפים לתערובת אחידה.
ניתן לשלב עוגה עם שרי שמנת, פורט ומוסקטו ד ' אסטי. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. דיווה ויוה מוסקטו קולדה עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.