עוגת קרם אפרסק
אפרסק קרם טארט הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אפרסקים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת אוכמניות וקרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור 375 מעלות F.
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת עם צדדים 1/2 אינץ', או צלחת au gratin עגול.
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי: אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.
יוצקים את התערובת על האפרסקים.
מניחים את מחבת הטארט על תבנית אפייה ואופים במשך כ 1 שעה, עד פודינג קובע והוא זהוב חיוור בצבע. לכסות עם אוהל רדיד אלומיניום אם הקרום מקבל כהה מדי.
להעביר את מחבת טארט למתלה תיל להתקרר. כאשר מגניב, להסיר את הקיר בצד של המחבת.
כדי להפוך את הזיגוג, לשלב את הריבות או ג ' לי ולימונדה.
מורחים עם מברשת מאפה מעל החלק העליון של טארט חם.
מגישים חם טארט, בטמפרטורת החדר, או מקורר.
* הערה של קוק: אם משתמשים באפרסקים טריים, מפזרים קצת מיץ לימון לאחר חיתוך.