אפרסק קרם טארט הוא צמחוני קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 574 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, אפרסקים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. נסו עוגת קרם אפרסק, עוגת אוכמניות וקרם אפרסק, ו טארט אפרסק ושמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מניחים את הקמח, חמאה, שמנת חמוצה במעבד מזון דופק לשלב. כאשר הבצק יצר כדור, לטפוח עם ידיים מקורנות קלות לתחתית וצדדים של מחבת טארט 10 אינץ 'ungreased עם תחתית נשלפת עם צדדים 1/2 אינץ', או צלחת au gratin עגול.
אופים במשך כ 15 דקות, עד הקרום מוגדר אבל לא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
בואו להתקרר בעת הכנת המילוי.
4
מנמיכים את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את המילוי: אם באמצעות אפרסקים טריים, לקלף עבה לחתוך את האפרסקים. מסדרים את פרוסות האפרסק הטריות או המשומרות במעגלים חופפים על גבי הקרום, עד שהן מכוסות לחלוטין. מילוי יתר של הקרום, כמו אפרסקים יהיה לצייר במהלך הבישול.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מערבבים את החלמונים, שמנת חמוצה, סוכר וקמח ומכים עד חלקה.