עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, מלח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
כדי להכין עוגה, מעיל התחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. אבק עם 2 כפיות קמח עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
3
שקול או כף קלה 5 אונקיות (כ 1/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מניחים 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס חמאה בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך (כ 5 דקות).
מניחים חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
מחבת
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
תנור
סכין
מחבת
10
הסר מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
מחבת
11
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף 1 כוס בתוספת 2 כפות חלב ותחליף ביצה למחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
תחליף ביצה
עמילן תירס
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
מחבת
12
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
13
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לטמפרטורת החדר( כ -15 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערה
מחבת
14
כדי להכין זיגוג, מניחים שוקולד 2 כפות חלב בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל בגובה 20 שניות או עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
זיגוג
חלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
קערה
15
מוסיפים אבקת סוכר וליקר, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
16
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונן
17
מורחים מקורר מילוי באופן שווה על השכבה התחתונה; העליון עם שכבת העוגה שנותרה, לחתוך את הצד למטה.