קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם בוסטון

עוגת קרם בוסטון
עוגת קרם בוסטון עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלבונים ביצה, מלח, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. נסו וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, עוגת קרם בוסטון, ו עוגת קרם בוסטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
כדי להכין עוגה, מעיל התחתון של מחבת עוגה עגולה 9 אינץ ' עם ספריי בישול. אבק עם 2 כפיות קמח עוגה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קמח עוגהקמח עוגה
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגהטופס עוגה
3
שקול או כף קלה 5 אונקיות (כ 1/4 כוסות) קמח לתוך כוסות מדידה יבשות; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה, ו 1/4 כפית מלח בקערה קטנה, ערבוב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מניחים 1/2 כוס סוכר מגורען ו 1/4 כוס חמאה בקערה גדולה, והכה עם מערבל במהירות בינונית עד אור ורך (כ 5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מוסיפים 1 כפית וניל וביצה, מכים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
7
מוסיפים תערובת קמח וחלב 3/4 כוס לסירוגין לתערובת סוכר, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
חלבחלב
8
מניחים חלבונים ביצה בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף באמצעות מקצף נקי, יבש. בהדרגה להוסיף 3 כפות סוכר מגורען, להכות עד פסגות נוקשות טופס. בעדינות לקפל תערובת ביצה לבן לתוך הבלילה; לשפוך לתוך מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
מחבתמחבת
9
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 10 דקות; להפעיל סכין סביב קצה חיצוני.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
מחבתמחבת
10
הסר מן המחבת, להתקרר לחלוטין על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
מחבתמחבת
11
כדי להכין מילוי, לשלב 1/2 כוס סוכר מגורען, קורנפלור, ו 1/8 כפית מלח בסיר בינוני. בהדרגה להוסיף 1 כוס בתוספת 2 כפות חלב ותחליף ביצה למחבת, ערבוב עם מקצף עד מעורבב היטב. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן עם מקצף עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
תחליף ביצהתחליף ביצה
עמילן תירסעמילן תירס
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
12
הסר מהחום; מערבבים ב 1 כף חמאה 1/2 כפית וניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
חמאהחמאה
13
מניחים מחבת בקערה גדולה מלאה קרח עד custard מתקרר לטמפרטורת החדר( כ -15 דקות), ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
קרחקרח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
14
כדי להכין זיגוג, מניחים שוקולד 2 כפות חלב בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל בגובה 20 שניות או עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
זיגוגזיגוג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
15
מוסיפים אבקת סוכר וליקר, ערבוב עם מקצף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ליקרליקר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
16
פיצול עוגה במחצית אופקית באמצעות סכין משונן; מניחים את השכבה התחתונה, לחתוך את הצד, על צלחת הגשה.
ציוד שתשתמש בו
סכין משונןסכין משונן
17
מורחים מקורר מילוי באופן שווה על השכבה התחתונה; העליון עם שכבת העוגה שנותרה, לחתוך את הצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
18
מורחים זיגוג באופן שווה מעל שכבת העוגה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות קמח עוגה מנופה (אודותאונקיות קמח עוגה מנופה (אודות2(יכול להיות או להרחיק)קמח עוגהקמח עוגה3(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מרירשוקולד מריר1גדול(קיבלר)(קיבלר)796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתחליף ביצהתחליף ביצה2largesתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן2(חוֹרֶף)1% חלב דל שומן1% חלב דל שומן796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)קואנטרו (ליקר בטעם תפוז)קואנטרו (ליקר בטעם תפוז)