צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, סלסה אבוקדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר בגריל עם Tomatillo, תירס, ו Salsan אבוקדו. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 319 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך צלעות חזיר ירך, פלפל, tomatillos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו צלעות חזיר בגריל עם סלסה Tomatillo, צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo, ו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין סלסה, להשליך קליפות ונבע מן tomatillos.
מניחים tomatillos ותירס על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 10 דקות או עד השחמה, הפיכת tomatillos ותירס מדי פעם.
מניחים tomatillos במעבד מזון; תהליך עד חלקה.
חותכים גרעינים מאוזן תירס.
שלב מחית tomatillo, תירס, בצל, הבא 6 מרכיבים (דרך שום) בקערה בינונית; בעדינות לערבב אבוקדו רק לפני ההגשה.
כדי להכין חזיר, מפזרים חזיר עם 1 כפית פלפל שחור ו 1/2 כפית מלח.
מניחים חזיר על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד שנעשה.