עוגת קרם בוסטון Tres Leches
Tres Leches עוגת קרם בוסטון דורשת כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 698 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חלב חמאה, תערובת עוגה, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: Tres Leches Boston Cream Cake, Tres Leches de Coco (קוקוס Tres Leches Cake), ו Tres Leches עוגה עם קרם מנגו.
הוראות
גריז תחתון של צלחת אפייה 13-x 9 אינץ'. לנצח הראשון 4 מרכיבים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
יוצקים את הבלילה למחבת, ואופים ב 350 במשך 25 עד 30 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב ובחור עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניבה במחבת 15 דקות. פירס העליון של העוגה מספר פעמים באמצעות מפרט עץ קטן.
שלב קרם, חלב מרוכז, ואייד חלב בקערה קטנה; בהדרגה לשפוך ולהתפשט על עוגה חמה, על 1/4 כוס בכל פעם, המאפשר תערובת להשרות לתוך עוגה לפני לשפוך יותר.
בואו לעמוד 2 שעות; כיסוי ובילוי לילה.
יוצקים לתוך קערה בינונית עם שבבי שוקולד, לטאטא כל הזמן עד התערובת חלקה.
יוצקים באופן שווה על עוגה צוננת.