קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת
עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1849 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 124 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת קלה לילדים: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל ופאדג'שוקולד) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
חמאה אחת 4 על 3 אינץ 'עוגה פאן, אחד 6 על 3 אינץ' עוגה פאן אחד 8 על 3 אינץ ' עוגה פאן. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, וחמאה וקמח את המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
נייר אורזנייר אורז
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת את החמאה והסוכרים במהירות גבוהה עד אור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים את הביצים והווניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
שלב את החלב, השמנת החמוצה והקפה. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת החלב לסירוגין בשליש, החל מתערובת החלב וכלה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
7
מערבבים את הבלילה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
8
מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ומחליקים את החלקים בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים על המדף האמצעי של התנור באופן הבא: לתבנית 4 אינץ '45 עד 50 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; לתבנית 6 אינץ' 70 עד 75 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; ולמחבת 8 אינץ ' 85 עד 90 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי . מצננים את העוגות במחבתות במשך 10 דקות כל אחת על מתלה קירור, מוציאים בזהירות מהתבניות ומאפשרים לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים את העוגה בגודל 8 אינץ ' על צלחת הגשה, עם הצד השטוח כלפי מעלה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
11
מניחים את העוגה בגודל 6 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 8 אינץ', הצד השטוח כלפי מעלה, וכפור את החלק העליון והדפנות.
12
מניחים את העוגה בגודל 4 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 6 אינץ', הצד השטוח כלפי מטה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
13
מורחים את כל קרם החמאה שנותר על העוגה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם האבנית והמלח בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
16
מניחים את קערת החלבונים מעל תבנית המים המבעבעים ומחממים את החלבונים עד שהם חמים למגע, כ -5 דקות. מחזירים את הקערה למיקסר החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות, או עד שהמרנג קריר ומחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים, ומערבבים למשך דקה 1 או עד שהשוקולד מעורבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והכו אותו שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

11 כף אורגנו מיובשאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טובהאבקת קקאו טובה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושלקפה מבושל0חתיכות טופי הית' ברחלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרום כהה, אופציונלירום כהה, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדרחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדר4תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים3חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מיםאבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר3חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור4חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור