קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות17
מגזין

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת

עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת
עוגת קרם חמאת שוקולד מדורגת דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1849 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 124 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 10. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, תמצית ונילן, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה מוצק. נסו עוגת יום הולדת שוקולד: עוגת אוכל השטן עם ציפוי קרם חמאה שוקולד עשיר, עוגת יום הולדת קלה לילדים: עוגת שוקולד עם ציפוי קרם חמאה שוקולד, ו עוגת מהמורות (עוגת שוקולד עם קרם חמאה וניל ופאדג'שוקולד) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה אחת 4 על 3 אינץ 'עוגה פאן, אחד 6 על 3 אינץ' עוגה פאן אחד 8 על 3 אינץ ' עוגה פאן. מרפדים את התחתית בנייר אפייה, וחמאה וקמח את המחבתות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
3
מנפים את הקמח, הקקאו, הסודה לשתייה והמלח יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
נייר אורזנייר אורז
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, שמנת את החמאה והסוכרים במהירות גבוהה עד אור, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הביצים והווניל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
6
שלב את החלב, השמנת החמוצה והקפה. במהירות נמוכה מוסיפים את תערובת הקמח ותערובת החלב לסירוגין בשליש, החל מתערובת החלב וכלה בתערובת הקמח.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
7
מערבבים את הבלילה רק עד לקבלת תערובת אחידה.
8
מחלקים את הבלילה בין שלוש המחבתות ומחליקים את החלקים בעזרת מרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
אופים על המדף האמצעי של התנור באופן הבא: לתבנית 4 אינץ '45 עד 50 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; לתבנית 6 אינץ' 70 עד 75 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי; ולמחבת 8 אינץ ' 85 עד 90 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי . מצננים את העוגות במחבתות במשך 10 דקות כל אחת על מתלה קירור, מוציאים בזהירות מהתבניות ומאפשרים לסיים את הקירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מניחים את העוגה בגודל 8 אינץ ' על צלחת הגשה, עם הצד השטוח כלפי מעלה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
11
מניחים את העוגה בגודל 6 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 8 אינץ', הצד השטוח כלפי מעלה, וכפור את החלק העליון והדפנות.
12
מניחים את העוגה בגודל 4 אינץ 'במרכז החלק העליון של העוגה בגודל 6 אינץ', הצד השטוח כלפי מטה. כפור את החלק העליון ואת הצדדים של אותה שכבה בקרם חמאה.
13
מורחים את כל קרם החמאה שנותר על העוגה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
קוצצים את השוקולדים ומניחים אותם בקערה חסינת חום מעל מחבת מים רותחים. מערבבים עד להמסה ומניחים בצד עד להתקררות לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
מערבבים את החלבונים, הסוכר, קרם האבנית והמלח בקערת מערבל חשמלי המצויד בתוסף מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
16
מניחים את קערת החלבונים מעל תבנית המים המבעבעים ומחממים את החלבונים עד שהם חמים למגע, כ -5 דקות. מחזירים את הקערה למיקסר החשמלי ומקציפים במהירות גבוהה למשך 5 דקות, או עד שהמרנג קריר ומחזיק בשיא נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, תוך הקצפה במהירות בינונית. מגרדים את הקערה, מוסיפים את השוקולד המומס, הווניל, האספרסו והרום, אם משתמשים, ומערבבים למשך דקה 1 או עד שהשוקולד מעורבב לחלוטין. אם קרם החמאה נראה רך מאוד, הניחו לו להתקרר והכו אותו שוב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

מרכיבים

12 כפיות אבקת שום1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)1 1/2 כוס שיבולת שועל (מהירה או רגילה)454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.חלב-חמאה, בטמפרטורת החדר.4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טובהאבקת קקאו טובה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרקפה מבושלקפה מבושל0חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רום כהה, אופציונלירום כהה, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדרחלבונים (4-5 ביצים גדולות במיוחד), בטמפרטורת החדר4תוספת זחליםביצים, בטמפרטורת החדרביצים, בטמפרטורת החדר8281 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה3151 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי3חתיכות טופי הית' בראבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מיםאבקת אספרסו מיידית, מומס ב 1 1 1/2 כפיות מים1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1חתיכות טופי הית' ברתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד3151 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר חום בהיר, ארוזסוכר חום בהיר, ארוז340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.semisweet שוקולדsemisweet שוקולד2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדרשמנת חמוצה, בטמפרטורת החדר3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(3 מקלות) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר3חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור4חתיכות טופי הית' ברתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור