עוגת קרם לימון
עוגת קרם לימון דורש כ 4 שעות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 392 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון של 20% המנה הזאת די גרועה. נסו תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה (מתכונים דומים).
הוראות
מגלגלים בצק למעגל 12 אינץ'; מתאימים לצלחת פאי 9 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול. מקפלים קצוות תחת, וחליל.
אופים piecrust על פי הוראות החבילה. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
מערבבים סוכר, 2 1/2 כפיות קליפה, ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך ביצים) בקערה גדולה, ערבוב היטב.
מערבבים חלב וגבינה בסיר בינוני, כבד על חום בינוני גבוה; לבשל עד התערובת מגיעה 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח). בהדרגה להוסיף את תערובת חלב חם לתערובת סוכר, ערבוב כל הזמן עם מקצף. להחזיר תערובת חלב למחבת, ומבשלים מעל חום בינוני 10 דקות או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה.
מניחים מחבת בקערה גדולה מלא קרח במשך 10 דקות או עד התערובת מתקררת לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם. כף מילוי לתוך קרום מוכן, לכסות את פני השטח של מילוי עם לעטוף פלסטיק. צמרמורת במשך 3 שעות או עד שנקבע, ולהסיר לעטוף פלסטיק.
מורחים את ציפוי מוקצף באופן שווה על עוגה צוננת, ומפזרים הנותרים 1/2 קליפת לימון כפית.