קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלוי

עוגת קרם קוקוס קלוי
פאי קרם קוקוס קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, ברנדי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו קאפקייקס קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלויה, ו גלידת קוקוס קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מפזרים את הג ' לטין מעל החלב ומניחים אותו בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
שלב את החלמונים ו -5 כפות הסוכר בקערת ערבוב חסינת חום. מקציפים במיקסר ידני או במטרפה עד שהתערובת סמיכה וצבע לימון. מניחים את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ -5 דקות. התערובת צריכה להרגיש חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מערבבים פנימה את הג 'לטין והחלב ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5
מסירים מהאש.
6
יוצקים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
שלב את החלבונים, קרם האבנית ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
הקציפו מעט את התערובת, רק כדי לפרק את החלבונים. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מחממים את התערובת, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלבון חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית. מיד להסיר את הקערה מן החום שוט עם מערבל חשמלי עד מרנג צורות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקפלים את המרנג לתערובת הפודינג. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
11
מברישים את תחתית ודפנות מעטפת המאפה האפויה בריבת משמש מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ריבת משמשריבת משמש
12
מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
13
מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג וכף אותו לתוך פגז עוגה. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
14
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
מורחים את הקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים אותו בתנור עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
מפזרים קוקוס מעל הפשטידה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב