קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלוי

עוגת קרם קוקוס קלוי
פאי קרם קוקוס קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, ברנדי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו קאפקייקס קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלויה, ו גלידת קוקוס קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מפזרים את הג ' לטין מעל החלב ומניחים אותו בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
3
שלב את החלמונים ו -5 כפות הסוכר בקערת ערבוב חסינת חום. מקציפים במיקסר ידני או במטרפה עד שהתערובת סמיכה וצבע לימון. מניחים את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ -5 דקות. התערובת צריכה להרגיש חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מערבבים פנימה את הג 'לטין והחלב ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
5
מסירים מהאש.
6
יוצקים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
שלב את החלבונים, קרם האבנית ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
8
הקציפו מעט את התערובת, רק כדי לפרק את החלבונים. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מחממים את התערובת, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלבון חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית. מיד להסיר את הקערה מן החום שוט עם מערבל חשמלי עד מרנג צורות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
מקפלים את המרנג לתערובת הפודינג. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
11
מברישים את תחתית ודפנות מעטפת המאפה האפויה בריבת משמש מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ריבת משמשריבת משמש
12
מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
13
מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג וכף אותו לתוך פגז עוגה. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
14
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
15
מורחים את הקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים אותו בתנור עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
מפזרים קוקוס מעל הפשטידה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב