קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קוקוס קלוי

עוגת קרם קוקוס קלוי
פאי קרם קוקוס קלוי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 85 סנט למנה מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 25 גרם שומן, ובסך הכל של 302 קלוריות. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חלבונים, ברנדי, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית ציון 18%, המנה הזו די גרועה. נסו קאפקייקס קרם קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס קלוי, גלידת קוקוס קלויה, ו גלידת קוקוס קלויה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים את החלב לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מפזרים את הג ' לטין מעל החלב ומניחים אותו בצד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
3
שלב את החלמונים ו -5 כפות הסוכר בקערת ערבוב חסינת חום. מקציפים במיקסר ידני או במטרפה עד שהתערובת סמיכה וצבע לימון. מניחים את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים ומבשלים תוך ערבוב מתמיד כ -5 דקות. התערובת צריכה להרגיש חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מערבבים פנימה את הג 'לטין והחלב ומערבבים עד להמסה מלאה של הג' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
מסירים מהאש.
6
יוצקים לקערה גדולה ומערבבים פנימה את תמצית הווניל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שלב את החלבונים, קרם האבנית ו 1/3 כוס סוכר בקערת ערבוב חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
8
הקציפו מעט את התערובת, רק כדי לפרק את החלבונים. הניחו את הקערה מעל סיר מים רותחים על הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
9
מחממים את התערובת, תוך הקצפה מתמדת, עד שתערובת החלבון חמה למגע והגיעה ל 145 מעלות פרנהייט (63 מעלות צלזיוס) במדחום לקריאה מיידית. מיד להסיר את הקערה מן החום שוט עם מערבל חשמלי עד מרנג צורות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מקפלים את המרנג לתערובת הפודינג. אפשר לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
11
מברישים את תחתית ודפנות מעטפת המאפה האפויה בריבת משמש מומסת.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשיםדובדבנים טארט קפואים מגולענים, מופשרים, מרוקנים ומייבשים
ריבת משמשריבת משמש
12
מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
13
מוסיפים את הברנדי וממשיכים להקציף עד שנוצרות פסגות בינוניות-נוקשות. מקפלים את הקצפת לתוך פודינג וכף אותו לתוך פגז עוגה. מכניסים למקרר למשך 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
14
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
מורחים את הקוקוס על תבנית עם נייר אפייה וצולים אותו בתנור עד להשחמה קלה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
מפזרים קוקוס מעל הפשטידה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב