עוגת קרם קלאסית מבוסטון
עוגת קרם קלאסית מבוסטון יכולה להיות הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 509 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו קרם כבד, תמצית ונילן, שוקולד ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: עוגת קרם קלאסית מבוסטון, וופלים עם עוגת קרם בוסטון עם קרם מאפה ללא חלב ורוטב שוקולד תוצרת בית, ו עוגת קרם בוסטון.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני תחתון וחימום מראש תנור ל 425 ° F. כאשר התנור מוכן, מעטפת עוגה מקוררת קו עם נייר לסכל או נייר קלף ולמלא עם משקולות (אני משתמש מחדש שעועית יבשה לכך), ואופים על המתלה הנמוך ביותר של התנור במשך 15 דקות.
הסר משקולות אניה, להפוך עוגה, ואופים עד הקרום התחתון הוא חום זהוב בהיר, על 10 דקות יותר.
הסר קליפת עוגה מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין.
בסיר גדול, מערבבים יחד חלב, וניל, חצי סוכר ומלח. בקערה גדולה, להקציף יחד חלמונים ביצה.
מוסיפים עמילן וסוכר שנותר ומקציפים עד צהוב חיוור מאוד בצבע, על 2 דקות. תניח בצד.
מניחים סיר עם תערובת חלב על אש נמוכה ולהביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. כאשר הוא מתחיל לבעבע, להסיר מהחום. מזג את הביצים עם נוזל חם בכמויות קטנות, לטאטא כל הזמן עם כל תוספת. לאחר כל הנוזל כבר שפך לתוך הביצים, לשפוך את התערובת בחזרה לתוך הסיר להקציף כל הזמן על חום נמוך עד התערובת מתחילה להתעבות בועה. מנקודה אתה רואה את הבועה הראשונה, להקציף במשך שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לשפוך את פודינג לתוך קליפת העוגה ולחץ על ניילון לעטוף נגד הדף. אפשר לחביצה להתקרר בטמפרטורת החדר, ואז לצנן במקרר לפחות שעתיים.
כאשר אתה מוכן לשרת, הניח את השוקולד הקצוץ בקערה. בסיר בגודל בינוני, מערבבים את הקרם וסירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. ברגע שהקרם מתחיל להתבשל, יוצקים את השמנת על השוקולד ומאפשרים לו לשבת במשך 2 דקות. מערבבים את התערובת עד השוקולד הוא חלק.
יוצקים את זיגוג השוקולד על החלק העליון של העוגה הצוננת וחלק עם מרית אופסט, ומגישים מיד.