קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת קרם שוקולד

עוגת קרם שוקולד
צריך קינוח ללא גלוטן? עוגת קרם שוקולד יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 10 מנות עם 519 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. לכו לחנות ואספו תמצית ונילן, קרם אבנית, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 45 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 26%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת קרם בננה שוקולד לבן { מסיבת פאי}, עוגת קרם בננה שוקולד לבן { מסיבת פאי}, ו עוגת קרם וניל/שוקולד / קוקוס / פודינג קרם בננה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את השקדים על תבנית עם נייר עוגיות וטוסטים בתנור עד להזהבה, כ -15 דקות. מניחים בצד להתקרר. מנמיכים את התנור ל 275 מעלות. חמאה את התחתית והדפנות (לא את השפה) של צלחת פאי זכוכית בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור4 עד 6 חזה עוף עם עצם ועור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מניחים את החלבונים בקערה של מערבל חשמלי ומניחים מעל תבנית מי ברז חמים עד לחימום קל. ואז להקציף את החלבונים החמים עד שנוצרות פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקציפים פנימה את קרם האבנית ואז מוסיפים את הסוכר המגורר בזרם איטי ויציב, תוך הקצפה רציפה. המשך להקציף עד שנוקשה ומבריקה, 15 עד 20 דקות יותר. הכינו מעטפת פאי עם המרנג על ידי החלקתו על החלק התחתון והדפנות של צלחת העוגה החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
אופים עד מעט פריך ויבש, 15 דקות. מגניב על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מערבבים את שני השוקולדים בקערה על מים רותחים ומערבבים מדי פעם עד להמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר.
8
שלב את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים, הקינמון והווניל בקערת ערבוב. מקציפים במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות מאוד, 2 עד 3 דקות. מערבבים שליש מהקרם לשוקולדים המומסים כדי להבהיר. לאחר מכן הוסיפו את התערובת לקצפת וקפלו פנימה עד להטמעה מלאה. מפזרים מחצית מהשקדים הקלויים על קליפת המרנג המבושלת. למעלה עם מילוי קרם השוקולד, מחליק את החלק העליון. מקשטים את החלק העליון עם שאר השקדים הקלויים ושוקולד מגורר או תלתלי שוקולד, אם רוצים. מכסים ומקררים לפחות שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית

יין מומלץ: יציאת Ruby

עוגת קרם שוקולד עובדת ממש טוב עם רובי פורט. רובי פורט הוא יין הקינוח המושלם לפשטידה המשיי והשוקולדית הזו. נ. ב. האנט קאנטרי כרמים רובי פורט אסטייט בבקבוקים עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים
נ. ב. האנט קאנטרי ויניארדס רובי פורט אסטייט בבקבוקים
מועדף אישי של מנהל ייצור היין שלנו ג ' ונתן האנט. הרם את הרגליים אחרי העבודה או אחרי ארוחת הערב, ללגום את נמל האודם שלנו ולהירגע. יין זה כולל תווי פירות יער עשירים וגימור ארוך וחלק. נמל האודם החלק והלבבי שלנו מתחיל בתערובת של יינות קורוט נואר וצ ' מבורסין. לאחר מכן אנו מחזקים את התערובת עם ברנדי ענבים 100% (משקאות חריפים מזוקקים) וממתיקים אותה כדי להביא את כל הטעמים לאיזון מושלם. מגישים בטמפרטורת החדר הקרירה.