עוגת קרמל
עוגת קרמל דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1213 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרום קרקר גרהם, חלב מרוכז, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסיפלורה קרמל מטבעות זהב, שוקולד מצופה קרמל שעועית קסם שקדים, וקינמון קרמל מקדמיה שוקולד ברים, עוגת דובדבנים, ו עוגת חמאה.
הוראות
בסיר גדול, מניחים את פחית חלב מרוכז ממותק עם התווית המריאה, בסיר ומכסים במים. מבשלים גבוה עד שהמים מגיעים לרתיחה, ואז להפעיל בינוני / גבוה במשך 4 שעות, רק הוספת מים כדי לשמור על פחית מכוסה.
בזהירות לפתוח פחית ויוצקים לתוך קליפת עוגה. עוגה מגניבה במקרר. כאשר מקורר לחלוטין, העליון עם ציפוי מוקצף קפוא.