עוגת קשיו מצופה פאי ליים עם קולה פירות קצפת
קשיו מצופה עוגת ליים מפתח עם קצפת פירות קולי הוא צמחוני קינוח. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1075 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 70 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, אגוזי קשיו, חלב מרוכז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. נסו עוגת לימונית מקדמיה, סלט פירות ליים דבש עם שעועית וניל קצפת, ו קשיו, צ'ילי ודגים מצופה לימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
משמנים תבנית של 9 אינץ ' ומניחים בצד. בקערה קטנה, מערבבים יחד את אגוזי הקשיו, פירורי קרקר גרהם, 1/2 כוס סוכר, ואת החמאה המומסת (אתה יכול לבחור לעבד את אגוזי קשיו וקרקרים גרהם במעבד מזון לטחון דק אותם). לחץ על תערובת פירור לתוך החלק התחתון והצדדים או מחבת עוגה.
בקערה ערבוב בינוני, לשלב את חלב מרוכז ממותק חלמונים ביצה עד חלקה, ערבוב ביד או עם מיקסר חשמלי. לאט להוסיף את מיץ לימון מפתח לערבב לשלב.
יוצקים לתוך קרום unbaked ואופים במשך 50 דקות או עד שהמרכז מוגדר. פאי מגניב לטמפרטורת החדר, ואז לקרר במשך כמה שעות.
כאשר פאי הוא מגניב, להפוך את ציפוי מוקצף. בקערה של מערבל חשמלי, מקציפים את השמנת הכבדה, גרידת תפוזים, הנותרים 2 אונקיות של סוכר עד שהגיע עקביות של קצפת.
מורחים קצפת באופן שווה על העוגה מקורר. העוגה יכולה להיות מוגשת מיד או מותרת להגדיר לפני ההגשה.