עוגת רוז תות
עוגת רוז תות עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך צבע מזון דבק, ריבת תות, אבקת סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת וניל שקדים פאונד עם רוטב תותים קל, Paleta / Strawberry Rose, ו Thrawberry Rose Gin Fizz (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבתות כהות או לא דביקות). תחתית גריז וצדדים של 2 (8 או 9 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם התקצרות; קמח קל. הפוך תערובת עוגה לפי ההוראות על תיבת, באמצעות מים, שמן וביצים.
בקערה גדולה, לנצח קיצור ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד אור ורך. צמצם מהירות לנמוך.
מוסיפים אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת. לאחר מחצית הסוכר נוספה, בהדרגה להכות בחלב.
הוסף 4 כוסות אבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, מכות לאחר כל תוספת עד מעורבב ציפוי חלקה. על כף, במקום 8 נקודות קטנות צבע מזון אדום 1 צבע מזון כחול נקודה קטנה.
להוסיף צבע מזון לציפוי; לנצח עד ציפוי הוא צבע ורוד אפילו.
מניחים שכבת עוגה 1, מעוגל בצד למטה, על צלחת הגשה. טבעת צינור דקה של ציפוי סביב קצה העליון של עוגה.
מורחים ריבת תות על עוגה באמצע הטבעת.
מניחים שכבת העוגה השנייה, מעוגל בצד למטה, על השכבה הראשונה. כפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
כפית שנותרה ציפוי לתוך שקית לקשט מצויד קצה כוכב גדול. כדי להפוך את הציפוי הראשון עלה באמצע העוגה, לסחוט שקית להתחיל ציפוי צנרת במרכז, ואז לאט להעביר טיפ במעגל סביב נקודת המרכז. חזור לעשות יותר ורדים לכסות העליון של עוגה (מנסה לעשות ורדים דומים בגודל). לקשט עם סוכריות.