עוגת ריבס פתוחה
צריך קינוח צמחוני? טארט ריבס פתוח יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו מים, שקדים חלוקים, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת ריבס פתוחה, PLT פתוח פנים, ו כריכי ביצה פתוחים (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד 1 כוס קמח, 1 כף סוכר, ומלח. מערבבים בחמאה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה עד שרוב התערובת דומה ארוחה גסה עם שארית בגושים קטנים (בערך בגודל אפונה).
הוסף 1 1/2 כפות מים ומערבבים עם מזלג עד incorporated.
בעדינות לסחוט קומץ קטן: זה צריך להחזיק יחד מבלי להתפרק. אם זה לא, להתמזג הנותרים 1/2 כפות מים.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות למרוח 3 פעמים בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק וליצור אותו, מסתובב על משטח העבודה, לתוך דיסק. בצק צונן, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מרדדים את הבצק בין גיליונות נייר שעווה, 2 גיליונות חופפים כל אחד למעלה ולמטה, לתוך סיבוב 12 אינץ ' וצינה עד המשרד, על 15 דקות.
שקדים פולסים עם 2 כפות סוכר הנותרים 2 כפות קמח במעבד מזון עד הקרקע דק (להיזהר לא לטחון כדי להדביק).
חותכים לרוחב ריבס, מחזיק סכין בזווית של 45 מעלות, לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
הסר גיליונות עליונים של נייר שעווה והפוך בצק על גבי תבנית אפייה גדולה, ולאחר מכן הסר את נייר השעווה שנותר (עכשיו למעלה). מקפלים קצה הקרום כדי ליצור גבול 1/2 אינץ', לחיצה לאטום את הקרום התחתון.
מורחים שקדים טחונים על הקרום (למעט גבול). למעלה עם ריבס, חופפים פרוסות וסידור אותם דקורטיבי . ציון קצה קרום דקורטיבי, ואז צ ' יל טארט 15 דקות.
מפזרים נשאר 1/4 כוס סוכר באופן שווה על ריבס ואופים בשליש התחתון של התנור עד הקרום הוא חום זהוב על הקצוות ואת ריבס הוא במכרז, 35 עד 45 דקות.
טארט מגניב על תבנית אפייה על מתלה, ואז מברשת ריבס עם שמורות מספיק כדי מעיל באופן שווה.
* בצק (לפני גלגול החוצה) יכול להיות מקורר עד 2 ימים.